22_03_29_erdmost_nincskep

Tárnokon is lesz cipősdoboz akció

22_03_29_erdmost_nincskep

Tárnokon is lesz cipősdoboz akció

A tárnoki cipősdoboz akció részleteiről Kürthy Miklósné, a Tárnoki Szociális és Védőnői Szolgálat vezetője számolt be az Érd Fm 101,3 Zónázó című műsorában.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Kürthy Miklósné elmondta, hogy 0-14 év közötti gyerekeknek gyűjtenek csomagokat Tárnokon, hozzátette, minden olyan tárgy, ami a gyerekeknek örömet szerez, belerakható. Jó állapotban lévő játék, könyv, esetleg parfüm a kislányoknak. A dobozokra ré kell írni, hogy fiúnak vagy lánynak, illetve hány éves gyermeknek szánták.  A dobozokat két helyszínen is várják, az egyik a Tárnoki Szociális és Védőnői Szolgálat épülete a Fő utca 61. szám alatt, illetve a Tárnoki Közösségi Színtér is támogatja a munkát, így náluk is le lehet adni a csomagokat.  Az adományokat december 10-ig lehet leadni.

A Tárnoki Szociális és Védőnői Szolgálat vezetője azt is elmondta, hogy rászoruló családoknak, időseknek élelmiszert is gyűjtenek, amit karácsony előtt visznek ki nekik. Tartós élelmiszereketre van elsősorban szükség:  tartós tejet, száraz tésztát, melegíthető konzervet várnak.


 

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email