22_03_29_erdmost_nincskep

Röplabda: szoros első szett után kapott ki a Delta

22_03_29_erdmost_nincskep

Röplabda: szoros első szett után kapott ki a Delta

Az első játszmában még kiélezett, közel félórás csatára késztette a házigazda 1. MCM-Diamant RÖAK-ot Kaposváron a Delta RSE Érd női röplabdacsapata az NB II-U21 B-csoportjának második körében, de a második és harmadik szettet simán nyerte a házigazda, amely így 3:0-ra győzött.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Mint Dömötör-Mátrai Beáta, a Delta RSE Érd vezetőedzője a szezonkezdet előtt elmondta, az alapszakasz első fele leginkább a csapat összeszoktatásáról szól, hiszen a játékosállomány a nyáron teljesen kicserélődött, a bajnokságnak pedig edzőmérkőzések nélkül vágtak neki.

A vezetőedző az első, TRSE elleni 3:0-s hazai vereség után is bizakodóan nyilatkozott, hiszen a vereség elsősorban az összeszokatlanság miatt következett be.

A második fordulóban az érdiek az 1. MCM-Diamant RÖAK-hoz látogattak Kaposvárra. A somogyi röplabdaakadémisták ellen kifejezetten jól kezdett a Delta, hiszen az első felvonásban tartotta a lépést a hazaiakkal, de 29 perces csatában a RÖAK 27:25-ös szettgyőzelemmel került előnybe.

Ez megfogta az érdieket, akik a második és harmadik játszmában már nem tudták tartani a lépést ellenfelükkel és a kaposváriak 25:9-re és 25:13-ra nyerték ezt a két szettet, így 3:0-ra nyertek.

A Delta legközelebb október 30-án, szombaton 17 órától a PTE PEAC ellen lép pályára a Bolyai János Általános Iskola tornacsarnokában.

Női röplabda NB II-U21, B-csoport, 2. forduló
1. MCM Diamant-RÖAK–Delta RSE Érd 3:0 (-25, -9, -13)
Delta RSE Érd: Kiss V., Budaházy, Pavlovics, Kőhalmi, Kiss D., Muhi, Valla, Ehmann, Vas K., Zöld A., Kisérdi, Bertalan, Dénes E. Vezetőedző: Dömötör-Mátrai Beáta

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email