Pénzügyekről tudatosan - létezik álomjövő?

Csatos Erika Magyarország egyik legsikeresebb pénzügyi tanácsadója. Nem csak a gazdasági és társasági élet vezetőit segíti tanácsadóként, de rengeteget önkénteskedik is. Az Érd FM 101.3 reggeli műsorában a pénzügyi tudatosságról, a nők szerepvállalásáról és mások segítéséről beszélgettünk vele.

Csatos Erika egy 20 éve működő pénzügyi tanácsadó iroda, az Álomjövő alapítója, tulajdonosa, vezető pénzügyi tervezője. A Nőnek lenni jó! konferencia megálmodója és motorja. Sok-sok tapasztalat és tanulás után azt tűzte ki célul, hogy fiatal nőknek segítsen pénzügyileg (is) tudatosnak lenni nemcsak személyre szabottan, hanem online tanfolyamok, programok, konferenciák keretein belül. Szakmai küldetése, hogy a jövő generációja már tudatosabb legyen pénzügyi területen, ezért önkéntesként interaktív pénzügyi foglalkozásokat tartanak középiskolásoknak, hátrányos helyzetű kisiskolásoknak, de nehéz anyagi helyzetben lévő családoknak is. 

Hallgassa meg az Érd FM 101.3 Bundáskenyér című műsorában elhangzott beszélgetést, amiben hasznos tippeket is hallhatnak, hogyan kezdjük neki egy pénzügyileg tudatosabb életnek!