22_03_29_erdmost_nincskep

Párizsban is szeretne ott lenni az érdi parasportoló

22_03_29_erdmost_nincskep

Párizsban is szeretne ott lenni az érdi parasportoló

A párizsi olimpián szeretne a csúcsra jutni Krajnyák Zsuzsanna, érdi parasportoló, aki a múlt héten csapattársaival együtt elnyerte az Év Fogyatékos Csapatának járó elismerést az Év Sportolója gálán. A kerekesszékes párbajtőrvívó egy sérülést követően februárban kezdi újra az edzéseket.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Az Érd FM 101.3 reggeli műsorában, a Bundáskenyérben beszélgettünk Krajnyák Zsuzsanna, paralimpiai ezüst- és bronzérmes, világ- és Európa-bajnok tőr- és párbajtőrvívóval, aki elmondta, hogy bár korábban is megkapták az elismerést az az Év Sportolója gálán, ezúttal meglepetésként érte a rangos díj. 

Krajnyák Zsuzsannát megviselte, hogy 2020-ban elhalasztották az olimpiát, a formaidőzítését elmondása szerint inkább 2020-ra tervezte, nehezen oldotta meg az edzést a karanténban, sokszor edzett otthon a kertben és a nappaliban. Ugyan nincs hiányérzete, de nagyon szeretne részt venni a 2024-es párizsi olimpián, tervei szerint a következő ötkarikás játékok után visszavonul. 

Krajnyák Zsuzsanna elmondta, hogy sajnos a tokiói olimpián megsérült a keze, ami aztán be is gyulladt, így jó ideje nem tudott edzeni, de már a felépülése végén tart, így azt tervezi, hogy Párizsig versenyezni fog, hiszen úgy érzi, sok van még benne  és van keresnivalója a páston. 

Hallgassa meg interjúnkat!


 

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email