Pár nap, és itt a Fészek jótékonysági futás!

Nem egy helyszínen és nem is azonos időpontban, de ugyanazért a jó célért futhatunk, sétálhatunk idén is: május 10. és június 10. között rendezi meg jótékonysági futását a Fészek Egyesület. Jelentkezni egy internetes adatlapon tudnak a támogatók.

A Fészek Gyermekvédő Egyesület hetedik éve szervez évi egy alkalommal jótékonysági futást az érdi Fészek Gyermekek Átmeneti Otthona javára. Idén is virtuális formában szervezik a rendezvényt, a járványügyi helyzet miatt: bár nem egy helyszínen és azonos időpontban, de ugyanazért a jó célért lehet futni vagy sétálni május 10. és június 10. között. 

Az idei évben  különleges érmet készítettek a szervezők: akik az alábbi adatlapot kitöltik, és legalább ötezer forintot adományoznak a Fészek Gyermekvédő Egyesület részére, postán kapják meg az érmet. Az adatlap itt található, utalni pedig a Fészek Gyermekvédő Egyesület OTP Banknál vezetett 11742111-20027928 számlaszámára lehet (kérik, a közleményben szerepeljen, hogy "jótékonysági futás", valamint a résztvevő neve).

A jótékonysági futásból származó bevétel hatalmas segítség az átmeneti krízisotthonnak. További részletek itt.

A Fészek tavaly őszi jótékonysági futásáról itt és itt olvashatnak.

Archív fotó