22_03_29_erdmost_nincskep

Önnek csak 1 százalék, másnak akár egy élet

22_03_29_erdmost_nincskep

Önnek csak 1 százalék, másnak akár egy élet

Idén is minden adózónak lehetősége van arra, hogy még egy hónapig, május 20-ig rendelkezzen a befizetett személyi jövedelemadója 1+1 százalékáról. Magánszemélyként a megfizetett személyi jövedelemadójának 1%-át felajánlhatja egy regisztrált civil szervezetnek.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Az Érd Médiacentrum lehetőséget kíván adni az érdi és Érd környéki civil szervezeteknek és egyházaknak, hogy a Médiacentrum felületein (az Érd TV-ben, az Érd Most portálon, az Érd FM 101.3 rádióban vagy az Érdi Újságban) hívják fel a figyelmet saját tevékenységükre, és kérjék az adózók felajánlását.

Idén is minden adózónak lehetősége van arra, hogy május 20-áig rendelkezzen a befizetett személyi jövedelemadója 1+1 százalékáról. Magánszemélyként a megfizetett személyi jövedelemadójának 1%-át felajánlhatja egy regisztrált civil szervezetnek, további 1%-át pedig valamely technikai számmal rendelkező vallási közösségnek.

A hozzánk forduló szervezetek egy alkalommal 100 százalékos hirdetési kedvezménnyel (vagyis díjmentesen) kérhetik hirdetésük megjelenését a négy felület egyikén. Az Érdi Újságban ez legfeljebb egy darab 1/50-es méretű (48×50 mm-es) hirdetést jelent; a rádióban napi 3 db, legfeljebb 20 másodperces hangzó hirdetést (spotot) öt napon keresztül; a televízióban ugyanennyi reklámspotot vagy egy hét egy oldalas megjelenést a Képújságban; az erdmost.hu-n egy darab cikkoldali bannert, 1 hétig tartó megjelenéssel.

Ha a szervezet nem rendelkezik saját nyomda- vagy adásképes hirdetési anyaggal, akkor ezek elkészítését a Médiacentrum vállalja, de ez esetben ennek a díját a Médiaajánlóban foglaltak szerint számítjuk ki. Amennyiben a szervezet a fentinél több megjelenést szeretne bármelyik felületen a következő időszakban, arról külön megállapodást kell kötnie a Médiacentrummal. Ebben az esetben a hirdetések listaárából 80 százalékos kedvezményt adunk. Részletes információkért kérjük, keresse kollégánkat, Rátky Zsuzsát a ratky.zsuzsanna@ erdmediacentrum.hu címen.

További cikkeink

További cikkeink

Az Érdi Kincses Óvoda és tagóvodái pályázatot hirdet köznevelési foglalkoztatotti jogviszony keretében óvodapedagógus munkakör/feladatkör

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email