22_03_29_erdmost_nincskep

Nemet mondunk az erőszakra!

22_03_29_erdmost_nincskep

Nemet mondunk az erőszakra!

Az ENSZ Közgyűlése 1993-ban határozatot fogadott el a nők elleni erőszak megszüntetéséről, majd 1999-ben november 25-ét a nők elleni erőszak megszüntetésének nemzetközi napjává nyilvánította. A Szociális Gondozó Központ a világnap alkalmából rájuk hívja fel a figyelmet, amihez mi is csatlakoztunk.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Mintegy ötven helyen találkozhatunk ma Érden azokkal a piros női sziluettekkel, amelyeken különböző figyelemfelkeltő statisztikai adatokkal hívják fel a figyelmet a nők elleni erőszak megszüntetésének nemzetközi napjára. A Mária utcában az ÉRD FM 101.3 stúdiójának az ablakában is van egy, hiszen mi is nemet mondunk az erőszakra!

A járvány kezdete óta a duplájára nőtt a bántalmazás miatt segítséget kérők száma. Mondj NEM-et az erőszakra!

A MASZSZ és az Idea közös kutatása alapján Magyarországon a nők fele tapasztalt zaklatást a munkahelyén. Ez egy olyan probléma, ami mellett nem lehet szó nélkül elmenni, nem lehet róla nem tudomást venni. 

Az érdi Szociális Gondozó Központ elkötelezett a nők megsegítéséért, így kampányukban olyan meghökkentő tényeket és adatokat közölnek, amelyek révén reméljük minél többen az ügy mellé állnak!

További cikkeink

További cikkeink

Az Érdi Kincses Óvoda és tagóvodái pályázatot hirdet köznevelési foglalkoztatotti jogviszony keretében óvodapedagógus munkakör/feladatkör

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email