Milák Kristóf megkapta a Tárnok Kiválósága Díjat

A tokiói olimpián 200 méter pillangón aranyérmes, 100-on második Milák Kristóf átvette a Tárnok képviselőtestülete által – épp miatta – alapított Tárnok Kiválósága díjat a város augusztus 20-i nemzeti ünnepségén.

2021-ben két díszpolgárt is elismertek Tárnokon, hiszen dr. Gergely István és idősebb Lizicska Pál is kiérdemelte Tárnok Díszpolgára díjat, melyet utóbbi posztumusz kapott meg.

Hatan részesültek a Tárnokért Díjban, amellyel Borsós Lajos, Csikós Zsuzsanna, Ertl Mónika, Gálos István, dr. Mihályiné Opéczi Mária és a Tárnoki Karate Klub vezetőjének, Mártha Jánosnak a munkáját ismerték el.

A Tárnoki Óvodásokért Díjat idén Vass Ildikó érdemelte ki, a Rákóczi Díjat Bóni Cecília, a Radetzky Díjat Tibenszky Tibor vehette át, míg az idén a tárnoki képviselőtestület által létrehozott és első alkalommal odaítélt Tárnok Kiválósága Díjat a Budapesti Honvéd SE jelenlegi, az Érdi Úszó Sport Kft. korábbi világklasszisa, a tokiói olimpián 200 méter pillangón győztes, 100-on második Milák Kristóf vehette át.

kiemelt kép: tarnokitenyek.hu