Megnyitott az érdi városliget

Október 23-án reggel birtokba vehették az érdiek az érdi városligetet. A sportpályák, illetve a vízibiciklik ezen a hétvégén térítésmentesen használhatók. A játszótér, a futópálya, illetve a többi létesítmény, melegedő, mosdó, étel- és italautomaták várják a látogatókat.

Kosár-, foci- és teniszpálya (illetve a nyári időszakban működő strandröplabdapálya), futókör, biciklizésre és görkorcsolyázásra alkalmas, burkolt utak, sétányok, padok és kiülők, vízibicikli, no meg a piciknek és nagyobbaknak egyaránt jó szórakozást nyújtó játszótér várja a gyerekeket és felnőtteket a Sárd utca és a Tétényi út által határolt, hatalmas parkban, ami péntek reggel nyitotta meg kapuit.

Az akadálymentesített parkban, a játszótér szomszédságában még egy melegedőt is létesítettek, mosdókkal, öltözőkkel (ez utóbbit térítés ellenében vehetik majd igénybe a sportolni vágyók), és még étel- és italautomatákat is elhelyeztek az asztalok mellett. Így ebben a hűvös őszi időben van hol átmelegedni, pihenni a sok szaladgálás, sportolás után.

A városliget reggel nyolctól délután hat óráig várja a látogatókat az őszi-téli szezonban. Az autót a kapun kívül létesített parkolóban hagyhatjuk, a kerékpárt a kapun belül is letehetjük.

Ezen a hétvégén minden sportpálya, illetve a vízibicikli használata is ingyenes, hétfőtől azonban ezek használatáért fizetni kell. Természetesen belépődíj nincs a parkba, aki sétálni, játszóterezni, futni, kerékpározni szeretne, az ezt térítésmentesen megteheti.