22_03_29_erdmost_nincskep

Másfél év után ismét TeSzedd!

22_03_29_erdmost_nincskep

Másfél év után ismét TeSzedd!

Másfél év kihagyás után újra megrendezésre kerül az ország nagytakarítása, a TeSzedd!. Magyarország legnagyobb önkéntes szemétszedési akciójához már Érden is többen csatlakoztak, szerveznek szeméttakarítást Parkvárosban, Ófalu két pontján, Tusculanumban és a Fundokliában is.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A TeSzedd! – Önkéntesen a tiszta Magyarországért akció ma hazánk legnagyobb önkéntes mozgalma, és idén immár kilencedik alkalommal valósul meg. A szemétgyűjtési akció keretében szerte az országban „nagytakarítanak” a TeSzedd! önkéntesei október 18-24. között.

A központi regisztráció szeptember 20-tól október 10-ig tartott, de önkéntesként lehet csatlakozni bármelyik már meglévő érdi csoporthoz. 

Civil kezdeményezésben Parkvárosban (a Sóskút és Érd közötti fás területen), a Környezetvédő Egyesület szervezésében Ófaluban (a Kakukk-hegyen lévő ófalusi kápolna környékének megtisztítása) és az Érdnyugat Egyesület szervezésében a Fundokliában

A  Timifitt Crazy Csapat az ófalusi ártéri erdőt szeretné megtisztítani.  

Civilek szerveznek várostakarítást Tusculanumban is. 

Ami az esetleges további helyszíneket illeti, érdemes figyelemmel kísérni a Környezetvédő Egyesület közösségi oldalát, valamint a TisztaÉRDek oldalt.

 

További cikkeink

További cikkeink

A Szociális Gondozó Központ Hajléktalanellátás Szervezeti Egysége pályázatot hirdet közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében segítő
Szociális Gondozó Központ Házi Segítségnyújtás pályázatot hirdet Közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében gondozó munkakör/feladatkör betöltésére.
A Szociális Gondozó Központ Idősek Otthona pályázatot hirdet közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében gondozó/ápoló munkakör/feladatkör

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email