22_03_29_erdmost_nincskep

Liciten: a családok sorsa

22_03_29_erdmost_nincskep

Liciten: a családok sorsa

Novemberben az Érdi Civil Liciten befolyó összegekkel a Babagenetika Egyesület munkáját lehet támogatni, hogy a rászoruló kismamák, babák és családok számára is elérhetőek legyenek azok a szakemberek és genetikai vizsgálatok, szűrések és kezelések, amelyeken sokszor életek múlhatnak.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A Babagenetika Egyesületet Sevcsik M. Anna hozta létre elsősorban azért, hogy szakértőik segítsenek a kismamáknak a várandósság során akár a tesztek kiértékelésében, akár a vizsgálatok elvégzésében, de az egyesület még a szükséges anyagiakat is előteremti ehhez, ha kell. Anna büszke arra, hogy olyan szakembereket tudhat az egyesületben, akik értenek ahhoz, amit csinálnak, és a lehető legnagyobb empátiával kezelik azokat, akik megkeresik őket. 

Az Érdi Civil Licit novemberi licitjein befolyó támogatásokat is azokra a vizsgálatokra szeretné fordítani az egyesület, amelyeket sajnos ma már egyre több kismama nem engedhet meg magának, köztük például a várandósság 12. hetében – a legtöbb szülész-nőgyógyász által – javasolt kombinált teszttel, amelyet nem támogat az OEP.  És akkor még nem is beszéltünk arról, hogy mi történik, ha a kombinált teszt eredménye alapján további vizsgálatokra lenne szükség. Ezek között jó néhány olyan is van, ami több százezer forintba kerül, tudtuk meg Királyfalvi Jennifertől, a Babagenetika Egyesülettől. Azaz ezek elvégzése gyakorlatilag elérhetetlen álom maradna csupán sok kismama számára. A Babagenetika Egyesület azonban segít ahol és akinek csak tud, még az anyagiakban is, hogy ezen ne múlhasson egy kisbaba vagy család sorsa sem. Most pedig, ezekben a koronavírusos időkben még többen keresik fel őket segítségért.  

Az Érdi Civil Licit Facebook csoporthoz bárki, bármikor csatlakozhat és árverésre bocsáthat vagy licitálhat.  A legnagyobb ajánlatot tevő nyertesnek a vételi árat közvetlenül az egyesület bankszámlaszámára kell utalnia: 16200151-18532896 (MagnetBank), a közleményben feltüntetve: Érdi Civil Licit. 

Mivel idén a koronavírus miatt Érden elmarad az adventi vásár, ezért az Érdi Civil Licithez már csak azért is érdemes csatlakozni, mert sokszor nagyszerű ajándékokat találhatunk, amelyek megvásárlásával nemcsak szeretteinknek szerezhetünk örömet, hanem egy fontos munkát végző civil egyesületet is támogathatunk.


További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email