22_03_29_erdmost_nincskep

Késsel támadt anyja élettársára az érdi férfi

22_03_29_erdmost_nincskep

Késsel támadt anyja élettársára az érdi férfi

Maga sem tudja, hogy miért tette ezt – legalábbis ezt állítja a késsel hadonászó férfi.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

„Megölöm a családom” – ezzel hívták fel a rendőrséget tavaly június 24-én délután, majd a névtelen hívó bontotta is a vonalat. A segélyhívó központ kezelője azonosította a helyet, ahonnan a bejelentés érkezett. Már a közelben jártak a riasztott egységek, amikor újabb, immár segítségkérő hívás érkezett a rendőrségre. A bejelentő elmondta, érdi házukban fia és élettársa összeszólalkozott, egyikük megsérült. A járőrök egy nőt és két teraszon ülő férfit találtak a helyszínen. Az egyik férfi combja erősen vérzett, ezért mentőt hívtak. A sérültet kórházba vitték, a történtek részletei pedig néhány órával később kitisztultak.

A gyanú szerint a házban élő, 41 éves S. János aznap többször meglátogatta a közeli kocsmát, sörből és borból annyit fogyasztott, hogy délutánra elmondása szerint úgy tért haza, ahogy szokott, közepesen ittasan. Emlékei szerint a konyhában állva kezében tartotta legtöbbször evéshez használt vadásztőrét, amikor jött egy gondolat, hogy megszúrja anyja élettársát. A 66 éves férfi elhárította a késsel hadonászó mozdulatokat, a kést szorító kéz elütése közben azonban a támadó saját combjába szúrta fegyverét. A vérzés miatt bepánikolt, hátulról ájulásig szorította áldozata nyakát, akiről végül az anya rángatta le fiát.
A késsel támadó beismerte tettét, a gyanúsítás közlésekor az őt kihallgatónak annyit válaszolt: „Teljesen úgy volt, ahogy felolvasta”, majd hozzátette – „nem tudom, miért tettem ezt”.

A jelenleg bűnügyi felügyelet alatt álló S. Jánossal szemben emberölés kísérletének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást a Pest megyei rendőrök befejezték, az ügy iratait átadták az ügyészségnek.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email