22_03_29_erdmost_nincskep

Karácsonyi ebéddel segítenek

22_03_29_erdmost_nincskep

Karácsonyi ebéddel segítenek

Több, a nehéz helyzetben élő érdieket támogató akcióval is készül advent idején a Szociális Gondozó Központ: az adományba kapott 2030 kilogramm élelmiszer mellett meleg ebédet is házhoz szállítanak az ünnepek előtt, és a különböző karácsonyi felajánlásokat is eljuttatják a családokhoz.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

November közepén az Élelmiszerbankkal együttműködve két érdi áruházban gyűjtöttek tartós élelmiszert, idényjellegű, nem romlandó finomságokat, piperecikkeket a gondozóközpont munkatársai. A két tonnányi adományt december 20-21-én szállítják ki azoknak az embereknek, akiknek nincs lehetőségük arra, hogy bevásároljanak az ünnepekre – mondta érdeklődésünkre Bereiné Petrik Mária intézményvezető, akitől megtudtuk azt is: ebédosztást is terveznek, több alkalommal. December 10-én négyszáz adag ebédet szállítanak ki a velük kapcsolatban álló érdieknek, és 23-án is lesz ebédszállítás. (Tavaly fenyőfát is tudtak osztani, egy támogató jóvoltából, és remélik, hogy erre idén is lesz lehetőség.)

A házhozszállításban a Szövetség Érdért frakció segít majd, ahogy ezt tavaly is tették.

Lesznek más meglepetések is: a gondozó központba többen szoktak behozni játékokat, édességet, ezeket a családgondozók, illetve többi kolléga szállítja majd ki a családokhoz – tette hozzá Bereiné.

 

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email