22_03_29_erdmost_nincskep

Jégkorong: újabb szoros meccs az osztrák ligában

22_03_29_erdmost_nincskep

Jégkorong: újabb szoros meccs az osztrák ligában

Kiélezett mérkőzésen szenvedett 6–5-ös vereséget a Debreceni HK vendégeként a Kárpáti Farkasok idén alakult U18-as korosztálya az osztrák bajnokság alsóházi rájátszásában.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Fekecs Norbert tanítványai kiválóan kezdték az idényt és a magyarországi kvalifikáció olyan jól sikerült, hogy indulási jogot szereztek az osztrák ligába, ahol három győzelemmel és hat vereséggel az alsóházi rájátszásban folytatták szereplésüket.

Az érdiek előbb a korosztályos horvát válogatott vendégeként kiélezett mérkőzésen kaptak ki 7–6-ra Zágrábban, majd legutóbb már Debrecenben léptek jégre az alsóházban.

A hajdúságiak elleni összecsapás jól indult a vendég érdieknek, hiszen Barna Olivér és Kuminka Zsombor révén két góllal vezettek, de az első negyedet mégis a DHK nyerte 3–2-re. A második felvonásra három gólra is megléptek a hazaiak, de Keszthelyi Csaba, Palla Maximilián és Horváth Alex góljaival egyenlítettek a Farkasok. A záró harmadban viszont a debreceniek jó védekezésük mellett egyszer be tudták venni a Kárpáti Farkasok kapuját, amely elegendő volt ahhoz, hogy 6–5-re megnyerjék a mérkőzést.

U18, Ice Junior League, alsóház, 2. mérkőzés
Debreceni HK–Kárpáti Farkasok 6–5 (3–2, 2–3, 1–0)
A Kárpáti Farkasok gólszerzői: Barna O., Kuminka Zs., Keszthelyi Cs., Palla M., Horváth A.

További cikkeink

További cikkeink

Az Érdi Kincses Óvoda és tagóvodái pályázatot hirdet köznevelési foglalkoztatotti jogviszony keretében óvodapedagógus munkakör/feladatkör

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email