22_03_29_erdmost_nincskep

Itt a tárnoki augusztus 20-i ünnepség programja

22_03_29_erdmost_nincskep

Itt a tárnoki augusztus 20-i ünnepség programja

Két helyszínen, összetett programmal ünneplik augusztus 20-át Tárnokon, ahol a március 15-én elmaradt díjátadót is pótolják, illetve a friss olimpiai bajnok Milák Kristóf miatt még egy új elismerést is létrehoztak.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Mint Koósné Haris Edina a tárnoki Heinrich Antal Ház megbízott intézményvezetője az Érd FM 101.3-nak elmondta, augusztus 20-án adják át azokat a díjakat, melyeket eredetileg március 15-én vehettek volna át a díjazottak, de a lezárás miatt erre nem kerülhetett sor.

Ezzel együtt a Művelődési házban lesz egy protokollünnepség kenyéráldással és műsorral, illetve átadják a Tárnok Kiválósága Díjat is, melyet nemrég a helyi képviselő-testület hozott létre, azért, hogy elismerje a tokiói olimpián 200 méter pillangón olimpiai bajnok, 100 pillén pedig ezüstérmes Milák Kristófot, aki a településen nőtt fel.

Ezt követően az Egészségháznál három koncert követi egymást, előbb 13 órától az Alma együttes, majd 15.30-tól a Maszkura és a Tücsökraj, 18 órától pedig a Mystery Gang lép fel a korlátozások nélkül látogatható rendezvényen.

Koósné Haris Edina emellett beszélt még Pandúr Erika augusztus 18-ig látogatható kirakatkiállításáról, ahol az amatőr művész alkotásai a Művelődési Ház üvegfalú nagy terméből a Fő utca felé néznek. A megbízott intézményvezető kitért rá, a kiállítást hamarosan a Díszpolgárok Emlékablaka követi, ahol az elmúlt 20 év tárnoki díszpolgárait elevenítik fel.

Az Érd FM 101.3-nak Koósné Haris Edina beszélt továbbá az augusztus 27-i jampartyról, melyet 19 és 22 óra között tartanak a Heinrich Antal Házban. Ide várnak minden zenészt egy örömzenére, függetlenül attól, milyen hangszeren játszanak, de elég akár csak énekelni is.

A megbízott intézményvezető egyelőre nem tudott konkrét programokkal szolgálni, de a tervek szerint szeptember 18-án már tizenhatodszor tartanak szüreti mulatságot Tárnokon, ahol ezúttal latin-amerikai és afrikai táncokat is bemutatnának a helyieknek.


 

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email