22_03_29_erdmost_nincskep

Így látta ciklusát a diákpolgármester

22_03_29_erdmost_nincskep

Így látta ciklusát a diákpolgármester

A koronavírus-járvány miatt nem tudta megvalósítani előzetes terveit Érd legutóbbi Ifjúsági Önkormányzatának testülete – mondta el Havril Koppány diákpolgármester az Érd FM 101.3 Bundáskenyér című műsorában.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Mint beszámoltunk róla, hétfőn tartotta leköszönő ülését az Ifjúsági Önkormányzat, amely arról döntött, hogy diákokkal és anyagiakkal is segítik azt a négy graffitiművészt, akik kifestik a Bíbic utcai gyalogos aluljárót. Havril Koppány az Érd FM 101.3-nak elmondta azt is, a négy érdi középiskola, a Gárdonyi, a Kós, a Marianum és a VMG egyaránt 250 ezer forintos szabadon felhasználható támogatást kap, de döntöttek arról is, hogy a 10 milliós költségvetésükből fennmaradt 8,5 millió forintból még három defibrillátort vásárolnak a városnak, majd az egészségügyi szakértők eldöntik, ezek hol kaphatnak helyet.

Havril Koppány hangsúlyozta, nem volt könnyű dolga a testületnek, mert a koronavírus-járvány miatt számos rendezvényt nem tudtak megtartani és ötleteiket sem tudták megvalósítani. Miután a testület tagjai nem is igazán tudtak találkozni, össze sem tudtak szokni. Amikor lett volna lehetőségük rendezvényt tartani – nyáron –, akkor pedig az emberek nagy része nem ért rá.

Mint megírtuk, az Ifjúsági Önkormányzat új választását november 8-án és 15-én tartják a négy érdi középiskolában. Azért jelöltek ki két hétfőt, hogy egyenlő esélyeket teremtsenek és a hiányzók is tudjanak szavazni, így sokkal igazságosabb lesz a választás.  A novemberi választások indulóiról egyelőre nem sokat tudni, Tetlák Örs alpolgármester annyit azonban elárult, hogy olyanról tud, aki a jelenlegi testület tagja és újra szeretne indulni és szeretné bepótolni a járvány miatt kimaradt élményeket.


 

További cikkeink

További cikkeink

Az Érdi Kincses ÓvodaKutyavári Tagóvodája pályázatot hirdet köznevelési foglalkoztatotti jogviszony keretében pedagógiai asszisztens munkakör/feladatkör

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email