22_03_29_erdmost_nincskep

Így írnak ők

22_03_29_erdmost_nincskep

Így írnak ők

Kedden tartja őszi könyvbemutatóját a Poly-Art a Szepes Gyula Művelődési Központban, 17 órától. Szabó Ilona Valéria A fehér páva című novelláskötetét és Ludwig Géza Miért is? című, gondolati verseket és prózákat tartalmazó könyvét mutatják be az IRKA tagjai, Valentin István közreműködésével.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Ludwig Gézát sokan ismerik, ha máshonnan nem, a gyermekorvosi rendelőből, ahol rendelt. Ez a második kötete. „Ebben a könyvben hatvan év gondolatai rejtőznek. Amikor újra és újra elolvasom, feltűnik, hogy nagyon kevés gondolat, megállapítás, vélemény vesztette el időszerűségét. Úgy gondolom, az ember spirituális lényegét tekintve nem sokat fejlődött az évezredek során, nemhogy hat évtized alatt. (…) Úgy tűnik, bensőnk fejlődése képtelen száguldani.”

Szabó Ilona Valériának szintén ez a második könyve – az első a Bohém pipi és a tollasok volt, amely a Czabai-kert madarairól szól. A fehér páva harminc novellát tartalmaz. „A címadó mese szimbolikus, allegórikus tiszta költészet, persze prózában. A kirekesztésről, a másságról szól költői nyelven. Az egyes elbeszélések lelkivilága, felépítése, a konfliktusai, drámái mind hitelesek” – mondta az ÉrdMostnak Daróci Lajosné Márta szervező, hozzátéve. a két könyvbemutató, valamint a közreműködők jóvoltából különleges, feltöltődésre kiválóan alkalmas lesz ez a rendezvény, amelyen örömmel látnak minden érdeklődőt. 

 

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email