22_03_29_erdmost_nincskep

Foci: sima sikerrel kezdte az új szezont az Érdi VSE

22_03_29_erdmost_nincskep

Foci: sima sikerrel kezdte az új szezont az Érdi VSE

Koós Gábor, Gubacsi Zoltán, Kalmár Domonkos és Gera Dávid is betalált az Érdi VSE első mérkőzésén az NB III Nyugati csoportjának 2021/22-es idényében, melyre a Bicskei TC csak egy büntetővel tudott válaszolni, így Limperger Zsolt együttesen 4-1-es sikerrel kezdte az új szezont.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Mindkét csapat jól kezdte a találkozót és már az első percekben több lehetőséget dolgoztak ki, melyek közül az érdiek tudtak élni is helyzetükkel, amikor a 8. percben egy jobboldali beadás jutott el Koós Gáborhoz, aki szépen emelt a rövidbe.

Ezt követően viszont a bicskeiek voltak aktívabbak és többször is egyenlítettek volna, de vagy Kertész Ferenc vagy a keresztléc mentett. De hiába volt fölényben a Bicske, egyenlítése helyett a félidő hajrájában egy baloldali szöglet után Gubacsi Zoltán szerezte meg az érdiek második gólját.

A fordulás után is aktívabb maradt a Bicske, de ezúttal már nehezebben jutott el helyzetekig. Ez pedig megbosszulta magát, amikor a 72. percben Kollega Krisztián, Koós Gábor és Kalmár Domonkos vezetett kontrát, amely után Kollega beadására Kalmár érkezett tökéletes ütemben és Szűcs mellett a rövidbe passzolva szerezte meg az érdiek harmadik találatát. Sőt, újabb néhány perccel később egy jobboldali beadásra Gera Dávid érkezett tökéletes ütemben és nem hibázott (4-0).

Ugyan nem sokkal később egy tizenegyes után a csereként pályára lép Németh János szépített, de az eredmény már nem változott és az Érdi VSE 4-1-es győzelemmel kezdte az új idényt.

“Azt mondtam az öltözőben, hogy nagyon fontos az első mérkőzés és ezt átérezték a fiúk. Azt a játékot játszottuk, mint amit a Balassagyarmat ellen az első félidőben, az jól működött és vezettünk kettő nullra. Ezt ki lehet tolni 60-70 percig. Elég jól ültek a kontráink, Kollega Krisztián is be tudott állni. Azt gondolom, hogy igaz, hogy a Bicskének voltak helyzetei az első félidőben és többször megbontottak minket és ha ezeket értékesítik, lehet, hogy teljesen más ez a mérkőzés, de most így alakult, örülünk ennek az eredménynek”

– értékelt Limperger Zsolt, az Érdi VSE vezetőedzője.

“Hatalmas gratuláció az Érdnek, nem érzem, hogy a kapott gól megfogta volna a csapatot, mert 70-30 volt a labdabirtoklás a javunkra, folyamatosan alakítottuk ki a helyzeteket. Ha egy nulla után berúgjuk a két százszázalékos ziccerünket, akkor más képe is lehetett volna a mérkőzésnek. A második gól egy pontrúgás után véleményem szerint elég vitatható szituáció volt, szerintem les volt előtte, de ettől függetlenül az összes hibánkat kihasználta az ellenfél”

– summázta a mérkőzést Csordás Csaba, a Bicskei TC vezetőedzője.

Az Érdi VSE legközelebb augusztus 7-én, 16.30-tól a Tolna megyei első osztályú Bátaszék SE vendégeként lép pályára a Magyar Kupa 1. fordulójában.

NB III, Nyugati csoport, 1. forduló
Érdi VSE-Bicskei TC 4-1 (2-0)
Érd, 350 néző. V.: Juhász B. (Halmai, Holpár)
Érdi VSE: Kertész F. – Fürjes, Gubacsi, Csiszár, Németh G. V. – Gera D., Pallagi, Koós (Kertész B., 87. p.) – Kalmár D., Szabó R. (Kollega, 55. p.; Molnár D., 89. p.), Varga T.
Vezetőedző: Limperger Zsolt
Bicskei TC: Szűcs L. – Grabant, Gaszner, Vékony, Madarász – Popovics (Bajor, 79. p.), Dencinger – Lassú (Németh J., 68.p.), Hirman, Kürti (Peinlich, 75. p.) – Sóron (Mlinárcsik, 79. p.)
Vezetőedző: Csordás Csaba
Gól: Koós (8. perc), Gubacsi (42. p.), Kalmár D. (72. p.), ill. Németh J. (82. p. – 11-esből)

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email