220403_SCSopron_ErdiVSE_13

Foci: otthon javíthat az Érdi VSE

220403_SCSopron_ErdiVSE_13

Foci: otthon javíthat az Érdi VSE

Újabb fontos három pontról döntenek március 13-án, vasárnap 14 órától az Ercsi úti Sporttelepen, amikor az NB III Nyugati csoportjának 25. fordulójában a 29 ponttal tizenharmadik helyezett Érdi VSE a 33 ponttal nyolcadik Gyirmót FC Győr II-t látja vendégül.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Nagyon kiélezett a középmezőny az NB III Nyugati csoportjában, hiszen 24. forduló után az Érdi VSE úgy áll nyolc győzelemmel, öt döntetlennel és tizenegy vereséggel , 29 pontot gyűjtve a tabella tizenharmadik helyén, hogy a kilencedik helyezett FC Nagykanizsa is csak egy győzelemnyire van Kertész Ferencéktől, míg az aktuális ellenfél, a Gyirmót II is csak további egy ponttal van előrébb és áll a nyolcadik helyen tíz győzelemmel, három döntetlennel és tizenegy vereséggel.

Az Érdi VSE játékosai azonban hétről hétre egyre biztatóbb teljesítményt nyújtanak a nagy téli játékosmozgás után, melyet mutat, hogy Limperger Zsolt együttese a Gárdony 3–2-es legyőzése után alaposan megnehezítette a remek formában lévő éllovas Mosonmagyaróvár dolgát, de úgy szenvedett egygólos idegenbeli vereséget, hogy a játék jelentősen javult az előző hetekhez képest.

Igaz, a Gyirmót FC Győr II-t sem vehetik félvállról Koós Gáborék, hiszen bár Polyák Gábor tanítványai három vereséggel kezdték a tavaszt és a BVSC-Zugló hatot vágott Gyirmóton, de legutóbb figyelemreméltó 6–2-es győzelmet értek el a Mol Fehérvár FC II ellen.

A Gyirmót II fiataljainak kissé kiegyensúlyozatlan teljesítményét mutatja, hogy az együttes 47 gólt lőtt és 45-öt kapott 24 bajnokin. Gárdonyban például 5–3-as vereséget szenvedtek, majd a Mosonmagyaróvár hazai környezetben gázolt át rajtuk (1–4), melyet egy Komáromban elért 5–2-es győzelemmel feledtettek. Gólzáporra is lehet számítani, hiszen az említett mérkőzések mellett a BVSC ősszel csak 4–3-ra tudta legyőzni a Győr-Moson-Sopron megyeieket, akik eddig csak három mérkőzésen tudták megőrizni kapujukat a góltól.

„Az természetesen meghatározó lesz, hányan játszanak vissza ellenfelünknél az első csapatból. Ott is sokgólos mérkőzést játszottunk. Azt gondolom, fontos, hogy azt a támadójátékot hozzuk, mint ott és úgy védekezzünk, mint múlt héten a Mosonmagyaróvár ellen. Akkor a kettő ötvözetéből rossz dolog nem sülhet ki, ezért bízom benne, hogy sikerül itthon tartani a három pontot”

– húzta alá Limperger Zsolt.

A két csapat a hatodik fordulóban találkozott egymással, amikor őrült első félidő után izgalmas mérkőzést nyertek meg 4–3-ra a vendég érdiek. Azt megelőzően a 2017/18-as idényben csaptak össze a felek, amikor az Érdi VSE idegenben 2–1-re, hazai környezetben 3–1-re nyert, míg egy idénnyel korábban Érden 4–0-ra, Gyirmóton 1–0-ra nyertek Csiszár Zoltánék.

A március 13-án, vasárnap 14 órakor kezdődő Érdi VSE–Gyirmót FC Győr II mérkőzést Kakuk Szabolcs vezeti, segítői Flinta Zoltán és Ancsin Zoltán lesznek.

NB III, Nyugati csoport, 25. forduló
03.13., 14.00: 
Érdi VSE–Gyirmót FC Győr II

További cikkeink

További cikkeink

A Szociális Gondozó Központ Idősek Otthona pályázatot hirdet Közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében ügyviteli munkatárs
A Szociális Gondozó Központ Hajléktalanellátás Szervezeti Egysége pályázatot hirdet közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében segítő

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email