22_03_29_erdmost_nincskep

Foci: liftezőhöz látogatnak az érdiek

22_03_29_erdmost_nincskep

Foci: liftezőhöz látogatnak az érdiek

A 14. fordulóból elhalasztott, Kaposvári Rákóczi FC elleni idegenbeli mérkőzését pótolja november 24-én, 16 órától az NB III Nyugati csoportjában az Érdi VSE.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Nem akármilyen éveket élnek meg a Kaposvári Rákóczi FC szimpatizánsai, hiszen a somogyi klub a 2013/14-es idényben még az NB I-ben játszott, de megjárta a megyei elsőosztályt, évekig volt az érdiek riválisa az NB III-ban, majd a bajnoki cím után az NB II-ből is rögtön visszajutott az élvonalba, ahonnan viszont azonnal kizúgott, majd egy évvel később a másodosztályból is visszaesett az együttes.

Az új idényre pedig új csapatot kellett építenie Nagy Tamás vezetőedzőnek, akinek keze alatt akadnak rutinos, NB I-et is megjárt labdarúgók, de a nyáron sok fiatallal egészültek ki. Ez meg is látszik a csapat eredményein, amely masszív, stabil védekezésre építi játékát. Az együttes azonban tizenhét mérkőzés után öt győzelemmel, négy vereséggel és nyolc vereséggel csak a tizenötödik helyet foglalja el a tabellán. Az érdiek azonban nem vehetik félvállról ellenfelüket, pláne nem a Rákóczi Stadionban, ahol eddigi tíz mérkőzéséből ötöt megnyert a Kaposvár, négyszer döntetlent játszott és csak az első fordulóban a Mosonmagyaróvár tudta mindhárom pontot megszerezni.

Az Érdi VSE sincs azonban könnyű helyzetben, hiszen a csapat őszi idényét sérüléshullám kíséri végig, így a Komárom elleni mérkőzéshez hasonlóan Limperger Zsolt vezetőedző Kalmár Domonkos, Kovács Botond és Molnár Dániel mellett vélhetően Németh Gábor Vince és Jovánczai Zoltán játékára sem számíthat.

„Sajnos továbbra is végigkísér minket az elmúlt hetek sérüléshulláma, mert megint az van, hogy még az utazás előtt találkozunk és akkor derül ki, kire számíthatunk”

– kezdte várakozásait a klub honlapján Limperger Zsolt.

„Remélhetőleg egy hasonló csapattal tudunk kiállni, mint hétvégén, de ezt nem akarom elkiabálni, mert múltkor is elterveztünk valamit, aztán derült ki, hogy többekre nem lehet számítani. Van néhány meccsből fakadó „sérülésünk” is, amiket, remélem, átvészelnek játékosaink. Természetesen szeretnénk jól szerepelni, pontot, pontokat szerezni, de nem lesz könnyű dolgunk, mert egy hajtós, fiatal társaság lesz az ellenfelünk, melynek vannak rutinos játékosai is”

– fogalmazott az Érdi VSE vezetőedzője.

A november 24-én, 16 órakor kezdődő Kaposvári Rákóczi FC–Érdi VSE mérkőzést Kovács J. Zoltán vezeti, segítői Domján Dávid és Nagy Barnabás lesznek.

NB III, Nyugati csoport, 14. fordulóból pótolt mérkőzés
11.24., 16.00:
Kaposvári Rákóczi FC–Érdi VSE

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email