22_03_29_erdmost_nincskep

Foci: kikapott Lipóton az Érdi VSE

22_03_29_erdmost_nincskep

Foci: kikapott Lipóton az Érdi VSE

Nem bírt a dobogóra hajtó Lipót Pékség SE-vel az Érdi VSE. Az NB III Nyugati csoportjának 30. fordulójában rendezett találkozó elején a hazaiak hamar kétgólos előnybe kerültek, s bár a szünet után szépített az Érdi VSE, Limperger Zsolt együttese végül 3-1-es vereséget szenvedett.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Bár Csiszár Zoltán és Popov Patrik is letöltötte eltiltását, ezúttal Kollega Krisztiánra nem számíthatot Limperger Zsolt a lipóti vendégjáték alkalmával.

A mérkőzést valamelyest aktívabban kezdték a hazaiak, de az első lehetőség az érdiek előtt adódott. Azonban bő tíz perc után az első igazán veszélyes helyzetét ki is használta a Lipót, amelytől egy remek kiugratás végén Winkler András volt eredményes.

A következő percekben ugyan Kalmár Domonkos egyenlíthetett volna, de ehelyett a Lipót duplázta meg előnyét, amikor egy körülményes támadás végén Varga Tamás vette be Kertész Ferenc kapuját.

A szünetig Farkas Bálintnak és Kócsa Tamásnak adódott egy-gy kísérlete, majd a térfélcsere után jobban jöttek ki az érdiek. Olyannyira, hogy a 49. percben Fürjes Ádám egy kipattanót gyönyörű átlövéssel vágott Papp Zsombor kapujába (2-1).

Sőt, a második félidő elején még az érdi egyenlítés sem tűnt elképzelhetetlennek, ehelyett viszont a játékrész derekán Winkler a csereként beálló Harsányitól kapott forintos labdát, melyet okosan lőtt vissza a rövidbe (3-1).

A hajrában igyekezett közelebb kerülni a vendég csapat, de ezúttal hiányzott az átütőerő, így a Lipót megérdemelt 3-1-es győzelemmel gyűjtötte be  a 3 pontot.

“Elég hektikus volt az első félidő, nem csak a Lipótnak, hanem nekünk is volt néhány lehetőségünk, de amíg nem tesszük oda magunkat százszázalékon, addig nem fog mellénk állni a szerencse. A második félidőben jókor rúgtuk a szépítő gólt és bíztam benne, hogy sikerül még közelebb kerülnünk, de nem volt meg a csapatban az a plusz, ahhoz, hogy pontot szerezzünk”

– értékelt az Érdi VSE vezetőedzője, Limperger Zsolt.

“Az első félidőben jól játszottunk és a 3. góllal le kellett volna zárnunk a mérkőzést, ami nagy helyzet volt. Az egész mérkőzést figyelembe véve megérdemelt győzelmet arattunk, most jobban játszottunk, mint az érdi csapat, talán frissebbek is voltunk és a gyors játékosaink mai teljesítménye volt a különbség a két csapat között”

– nyilatkozta a Lipót vezetőedzője, Varga Péter.

Az Érdi VSE legközelebb április 25-én 17 órától az SC Sopron ellen lép pályára az Ercsi úti Sporttelep zárt kapui mögött.

NB III, Nyugati csoport, 30. forduló
Lipót Pékség SE-Érdi VSE 3-1 (2-0)
Lipót, zárt kapuk mögött. V.: Héra (Molnár I., ifj. Imrő)
Lipót: Papp Zs. – Simita, Kovalovszki, Zámbó, Sváb – Nagy O. (Harsányi, 54. perc), Kószás, Farkas D., Füredi (Tóth L., 69. p.) – Varga T. (Csete, 79. p.), Winkler
Vezetőedző: Varga Péter
Érdi VSE: Kertész F. – Honti (Balogh Á., 80. p.), Bozsoki, Csiszár, Varga T. L. – Farkas B. (Molnár B., a szünetben), Kócsa (Kertész B., 80. p.) – Fürjes (Földesi, 83. p.), Koós, Kalmár – Popov
Vezetőedző: Limperger Zsolt
Gól: Winkler (13., 67. perc), Varga T. (21. p.), ill. Fürjes (49. perc)

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email