img_4927

Foci: Húsvétkor feltámad rossz szériájából az Érdi VSE?

img_4927

Foci: Húsvétkor feltámad rossz szériájából az Érdi VSE?

Április 4-én, 16.30-tól az utolsó előtti Sza-Bi Qualit Ménfőcsanakot látja vendégül az NB III Nyugati csoportjának 27. fordulójában a kilencedik helyen álló Érdi VSE. A mérkőzést az erdmost.hu facebook oldalán élőben közvetítjük!

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A mérkőzést az erdmost.hu facebook oldalán élőben közvetítjük!

Nem kezdte jól a tavaszi idényt Limperger Zsolt együttese, amely eddig két döntetlen mellett három vereséget szenvedett el. Bár az érdiek játéka az elmúlt mérkőzéseken javuló tendenciát mutat, legutóbb hiába dolgoztak ki sokkal több helyzetet, mint a házigazda Bicske, csak a vendéglátó tudott betalálni.

Az érdiek sorozatukat hazai pályán, az Ercsi úton szakíthatják meg, hiszen április 4-én, 16.30-tól a tabella utolsó előtti helyén álló Sza-Bi Qualit Ménfőcsanakot látják vendégül.

Nem csak a javítás, hanem a visszavágás vágya is fűtheti Koós Gáborékat, ugyanis a bajnokságot pazarul kezdő érdiek hatmeccses győzelmi szériája a Ménfőcsanakon játszott 1–1-es döntetlennel szakadt meg.

A győriek 26 forduló után négy győzelemmel, öt döntetlennel és tizenhét vereséggel csak a sereghajtó Nagyatádot előzik meg a tabellán.

A Csanak sem kezdte jól a tavaszi idényt, hiszen Hannich Péter együttese nyitányként otthon kapott ki 2–1-re a Nagyatádtól, majd megsüvegelendő teljesítménnyel gól nélküli döntetlent ért el Veszprémben. Ezt követően viszont előbb otthon a Puskás II-től, majd idegenben a Balatonfüredtől szenvedtek vereséget. Legutóbb, a BKV Előre ellen pedig 1–1-es döntetlent játszottak otthon.

Ellenfelét azonban nem becsülheti le az Érdi VSE, és teljes odaadással kell pályára lépnie, hiszen ha sikerül eredménnyel és gólokkal is párosítani a Bicskén mutatott játékot, akkor jó esély van rá, hogy a hazaiak megszerzik első tavaszi sikerüket. Ehhez az is kell, hogy a védekezés jól működjön, hiszen az elmúlt időszakban több elkerülhető gólt kapott az együttes.

“Úgy tűnik, olyan periódusban vagyunk, amikor még harcosabbnak kell lennünk és még jobban kell játszanunk ahhoz, hogy megszerezzük a győzelmet. Bízom benne, hogy ez előbb-utóbb meg fog fordulni és már vasárnap így fog történni. A mérkőzés kulcsa, hogy higgyünk a játékunkban, magukban. Nem számítok könnyű mérkőzésre, mert a Ménfőcsanakkal ősszel is kemény meccset játszottunk”

– fejtette ki várakozásait Limperger Zsolt, az Érdi VSE vezetőedzője, aki az eltiltását töltő Popov Patrik mellett több játékosát is kénytelen nélkülözni a vasárnapi találkozón sérülés miatt.

Az április 4-én, 16.30-kor kezdődő Érdi VSE–Sza-Bi Qualit Ménfőcsanak mérkőzést Újhelyi Tamás vezeti, segítői Balla Levente és Chikán Péter lesznek.

A mérkőzést az erdmost.hu facebook oldalán élőben közvetítjük!

NB III, Nyugati csoport, 27. forduló
04.04., 16.30:
Érdi VSE–Sza-Bi Qualit Ménfőcsanak

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email