22_03_29_erdmost_nincskep

Épületavató bál a Marianumban

22_03_29_erdmost_nincskep

Épületavató bál a Marianumban

Negyedik alkalommal tartotta meg alapítványi bálját a Marianum Általános Iskola és Gimnázium, és immár új helyszínen, az új épület tornacsarnokában várták a résztvevő szülőket. A bál célja ebben az évben a régi épület tornacsarnokának felújítása volt.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Az alapítványi bál Takácsné Tóth Noémi igazgatónő köszöntőjével, majd a nyolcadikos évfolyam nyitótáncával indult.

– Pénteken volt a felső tagozatosok farsangja, ott volt a mai keringőnek a főpróbája. Ez a gyerekeknek is egy hatalmas élmény, hogy ennyi ember előtt léphetnek fel. De nem csak ők vesznek itt részt ma, a kilencedikesek is besegítenek, a munkájukkal járulnak hozzá a bálhoz. A ruhatárban, a borkóstolón, valamint a teázóban is segédkeznek. Mellettük öregdiákjaink is megtiszteltek minket jelenlétükkel, ők évről évre szívesen segítenek a szervezésben és a lebonyolításban – emelte ki az igazgatónő.

A bálon különleges borkóstolóval készültek az érdeklődőknek, Nyitrainé dr. Sárdy Diána borász, a Szent István Egyetem dékánja különféle borokat, illetve pezsgőket mutatott be a résztvevőknek. A borok mellett sajtkóstolóval is várták az ínyenceket, aki pedig egy kis nyugalomra, meghitt beszélgetésre vágyott, azokat gyertyafényes teázóval várták az emeleten.

– A szülők mindig nagyon jól érzik magukat ezen az eseményen, tulajdonképpen ők fogalmazták meg a bál megszervezésének gondolatát. Nagyon hálás vagyok nekik, hogy ilyen aktívan részt vesznek a bál szervezésében is. A tavalyi évben az új épületünk biciklitárolójára gyűjtöttünk, ezt sikerült is megvásárolni, azt megelőzően pedig a belső nyílászárókat újítottuk fel a befolyt összegből – mondta el Takácsné Tóth Noémi. 

Az este folyamán meglepetés produkcióval is szórakoztatták a közönséget, a pedagógusokból és szülőkből összeállt kórus énekelt a nagyérdeműnek.

– Az elmúlt egy évben nagyon sok minden változott itt a Marianum iskolában, a bál helyszíne is teljesen megújult. A legfontosabb változás az átszervezés volt, hiszen általános iskolából egy többcélú intézménnyé alakultunk át, gimnáziumi oktatással bővült az oktatási rendszerünk. A sok-sok változás mellett igyekeztünk a hagyományainkat is megőrizni, hiszen ezek nagyon fontosak számunkra, ide tartozik az alapítványi bál is, melyet már negyedik alkalommal szervezünk meg. Nagy öröm számomra, hogy egyre többen vagyunk itt együtt, és hálásak vagyunk a gondviselésnek, hogy a Marianum család egyre összetartóbb – zárta ünnepi köszöntőjét az igazgatónő.

A negyedik alapítványi bál hajnalig tartó tánccal, végül https://erdmost.hu/wp-content/uploads/2021/06/business-blog-session-cover-img-03.jpgbolasorsolással zárult.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email