22_03_29_erdmost_nincskep

Elfogadhatatlan!

22_03_29_erdmost_nincskep

Elfogadhatatlan!

Érd nem lesz bűnözői csoportok és véres leszámolások helyszíne - mondta az Érd Most-nak a polgármester. Csőzik László az Iparos utcai benzinkútnál, csütörtök este történtekkel kapcsolatban nyugalomra intett mindenkit és éberséget kért az érdiektől.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A polgármester az Érd Most-nak elmondta: felháborodva és megrendülve értesült a benzinkúton lezajlott bandaháborúról és annak tragikus végkimeneteléről. „Elfogadhatatlan, hogy Érden ilyen megtörténhet! Biztonságunkat mindennél fontosabbnak tarhttps://erdmost.hu/wp-content/uploads/2021/06/business-blog-session-cover-img-03.jpg! Az érdiek megnyugtatására azonban el kell mondjam, a rendőrség hibátlanul állt helyt tegnap este. Néhány perccel a bejelentést követően a helyszínen voltak, és azonnal intézkedtek” — mondta a polgármester, aki emlékeztetett arra, hogy az ügyben a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság nyomoz, amelynek munkatársai péntek délelőttre tizenhárom gyanúsított ellen kezdeményeztek eljárást.

„Érd nem lesz bűnözői csoportok és véres leszámolások helyszíne! Ezért a rendőrséggel és a városi polgárőrséggel együttműködve mindent megteszünk. Nem csak érezni akarjuk, de át is akarjuk élni, hogy biztonságban vagyunk, nem kell féltenünk szeretteinket és otthonunkat – mondta Csőzik László. – Egyeztettem az Érdi Rendőrkapitánysággal, akik biztosítottak arról, hogy a Készenléti Rendőrség bevonásával, megerősített szolgálatot rendelnek el a városban. Kérem Önöket, ha bármi gyanúsat észlelnének, azonnal értesítsék a rendőrséget a 112-es telefonszámon! Érd erős város, ezt is túléli, tanul belőle, és még erősebb, felkészültebb lesz”- mondta a polgármester.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email