22_03_29_erdmost_nincskep

December 8-tól látogatható az EE Galéria

22_03_29_erdmost_nincskep

December 8-tól látogatható az EE Galéria

December 8-án Eőry Emil festményeiből és szobraiból - önerőből létrehozott - galéria nyílik, állandó kiállítási lehetőséggel EE Galéria néven.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Eőry Emil elmondta, hogy miután több mint ötven éve van a pályán, olyan hatalmas „életműve” van, amit a jelenlegi műtermébe látogatók nem tudnak átlátni, befogadni, ez is inspirálta őt abban, hogy önerőből, a család segítségével megnyissa az EE Galériát. Hangsúlyozta, hogy nehéz volt eldönteni, hogy a több mint 1000 munkából mit mutasson be. Eőry Emil munkássága korszakokra osztható, ezért úgy építette fel a kiállítást, hogy ezek között a korszakok között kapcsolat is legyen: a naturális vagy realista ábrázolásoktól eljutunk egészen a konstruktív ábrázolásig vagy absztrakcióig.

A galériát 2021. december 8-tól, telefonos bejelentkezéssel látogathatják az érdeklődők 15 és 19 óra között. Cím: ÉRD, Balatoni út 95. Telefonos bejelentkezés: 06 70 351 9279 és a 06 70 660 5826 (hétfő szünnap)

Eőry Emillel az Érdi Újság december 8-i számában olvashatnak interjút. 

További cikkeink

További cikkeink

Az Érdi Kincses Óvoda és tagóvodái pályázatot hirdet köznevelési foglalkoztatotti jogviszony keretében óvodapedagógus munkakör/feladatkör

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email