22_03_29_erdmost_nincskep

Csak elvitelre – 450 adag halászlevet osztottak ki

22_03_29_erdmost_nincskep

Csak elvitelre – 450 adag halászlevet osztottak ki

Idén már tizennyolcadszor oszt halászlevet az adventi időszakban az Érd és Környéke Horgászegyesület, de a járványhelyzet miatt zenés műsor helyett most csak elvitelre lehet kérni a finom ebédet.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

2020-ban szinte semmi nem a megszokott módon zajlik, ez alól az Érd és Környéke Horgászegyesület hagyományos év végi halászléosztása sem volt kivétel. Az előző években zenés műsorral is kiegészülő esemény helyett idén csak elvitelre kérhetnek halászlevet az érdeklődők.

Már ha nem maradnak le róla. Berényi Andrásné, az Érd és Környéke Horgászegyesület elnöke ugyanis elmondta, halászléosztásuk komoly hírnévre tett szert a térségben, így az sem volt véletlen, hogy fél órával dél előtt már hosszú sor állt a finom ebédért, amely a halászlé mellett egy szelet kenyérrel és egy-egy diós és mákos bejglivel egészül ki.

Berényi Andrásnétól megtudtuk azt is, hogy az elkészült 450 adag halászléhez szükséges 160 kilogrammnyi hal árát a Polgármesteri Hivatal biztosítja, míg az elviteles dobozokat az egyesület állja.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email