22_03_29_erdmost_nincskep

Átadták a Lee Ivy Csarnokot

22_03_29_erdmost_nincskep

Átadták a Lee Ivy Csarnokot

Ünnepélyes keretek között adta át a már januárban elkészült fedett baseballcsarnokát az Érdi Baseball és Softball Team SE. A létesítménynek köszönhetően a sportolók a tél folyamán is ideális körülmények között fejleszthetik képességeiket.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Igazán ünnepi hétvégéje van az érdi baseballosoknak, hiszen október 23-án tartották a férfi NB I bronzpárharcának harmadik mérkőzését. Az Érd az egyik fél harmadik győzelméig tartó csatájának első két hazai meccsét könnyedén nyerte a Budapest Red Wolves második csapata ellen. Az eredetileg október 17-ére kiírt harmadik és negyedik mérkőzést az időjárás miatt elhalasztották, de az esélyt nem szalasztotta el az érdi együttes, amely az október 23-ára eltolt harmadik találkozót is simán 11–6-ra nyerte, így bronzérmes lett az élvonalban.

Ezt követően díjátadó ceremóniával egybekötött csarnokavatót tartott az egyesület, ugyanis hivatalosan is felavatták a klub korábbi edzőjének nevét viselő létesítményt, a Lee Ivy Csarnokot, melyre a pénzügyi forrást sokéves gyűjtés után 65 különböző támogató több mint 16 millió forintos támogatásával biztosították.

Az eseményen Terry Lingenhoel egyesületi elnök mellett Csőzik László, Érd polgármestere, Piros Szabolcs, a Magyar Baseball Szövetség első embere és Antunovits Antal, Ófalu önkormányzati képviselő is beszédet mondott.

 Az Érdi Baseball és Softball Team SE-nek az új csarnok létrejöttével egy hétéves álma vált valóra. Az évről évre egyre fejlettebb Mecset utcai pálya a 2021-es tanévben Érden elinduló első magyarországi baseball akadémia színhelye is lesz. A tervek szerint a Gárdonyi Géza Általános Iskola és Gimnáziummal kötött együttműködésnek köszönhetően tizenöt akadémista fejlesztheti tudását Érden mind az iskolapadban, mind a baseballpályán.

További cikkeink

További cikkeink

Szociális Gondozó Központ Házi Segítségnyújtás pályázatot hirdet Közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében gondozó munkakör/feladatkör betöltésére.
A Szociális Gondozó Központ Idősek Otthona pályázatot hirdet közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében gondozó/ápoló munkakör/feladatkör

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email