22_03_29_erdmost_nincskep

Véget ért az AVL-Érdi Jazz Fesztivál

22_03_29_erdmost_nincskep

Véget ért az AVL-Érdi Jazz Fesztivál

Berki Tamás koncertjével zárult az AVL-Érdi Jazz Fesztivál. A kiváló jazz énekes Nagy János triójával lépett színpadra érdi közönsége előtt vasárnap este. A koncerten saját szerzemények és jazz örökzöldek is felcsendültek.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Berki Tamás és Nagy János triója tavaly egymás után lépett színpadra Esztergomban, ott ismerték meg egymást, és mivel az érdi koncertje időpontjában állandó zenésztársai máshol muzsikáltak, így Nagy Jánost kérte fel, hogy zenéljenek együtt. Ő igent mondott, így született meg ez a különleges formáció.

Néhányszor összejöttek, gyakoroltak és igen sikeresnek bizonyult a közös munka, ezt Érden is bizonyították a remek hangulatú koncerten, amelyen saját számok és jazz örökzöldek is elhangzottak.

Nagy János előző nap már fellépett egy másik formációval az MFM kertjében. „Szeretjük nagyon az ilyen szabadtéri fellépéseket, kicsit más, mint egy zárt helyszínen, itt mindenféle zajok beszűrődnek, de nagyon jó hangulat szokott lenni az ilyen koncerteken is, talán még egy kicsit felszabadultabb is itt az ember” – fogalmazott a zenész.

Berki Tamás elárulta, hogy a Covid alatt annyi ideje volt, hogy rengeteg dédelgetett álmát megvalósította, és írni is elkezdett, olyannyira, hogy született egy könyv élete sztorijairól. Először csak röviden, pár szóban jegyezte le a történeteket, amelyek eszébe jutottak, hogy ne felejtse el, és a végére lett 186 darab kis történet, amiből született aztán egy 120 oldalas iromány. „Írtam pár új dalt és egy lemezt is szeretnék mellérakni. Nem tudom, hogy lesz-e ember, aki erre kíváncsi, van baráhttps://erdmost.hu/wp-content/uploads/2021/06/business-blog-session-cover-img-03.jpg, aki azt mondja, hogy tetszik neki, van, aki azt mondja, hogy nem.”

És hogy láthatjuk meg Nagy János trióját és Berki Tamást egy színpadon? „Ha adódik még ilyen lehetőség és a Tamásnak ez tetszik, és szól nekünk, akkor természetesen bármikor nyitottak vagyunk erre” – zárta szavait a Nagy János.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email