22_03_29_erdmost_nincskep

Rajzoljunk mosolyt az arcukra varázsceruzával!

22_03_29_erdmost_nincskep

Rajzoljunk mosolyt az arcukra varázsceruzával!

Jótékonysági akciót indított a Civilút Alapítvány az Értelmi Fogyatékossággal Élők és Segítőik Országos Érdekvédelmi Szövetségével együttműködésben. A Varázsceruza – Rajzolj mosolyt! kezdeményezés céljaként rajzeszközöket gyűjtenek a fogyatékossággal élő gyermekek és fiatalok számára.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A kampánnyal a szervezők egyrészt mosolyt szeretnének rajzolni a sérült gyermekek arcára, másrészt a rajzeszközök segítik a művészetterápiás foglalkozásokat is, amelyek, az alkotás folyamatával és az önkifejezés segítségével, hozzájárulhatnak a kommunikációjukhoz.  

A jótékonysági akció keretében adományozható színes ceruza, filctoll, zsírkréta, vízfesték, tempera, matrica is.  

A rajzeszközök gyűjtése 2020. augusztus 12. – szeptember 12. között zajlik és a tervek szerint szeptember 14-én, a Sérült Gyermekek Napján adják át az adományokat.    

A megvásárolt színes ceruzák, rajzeszközök elküldhetők postán a Civilút Alapítványnak címezve (1112 Budapest, Olt utca 23.) vagy elhelyezhetőek az érdi Café Frei-ben (Iparos u.5.) található gyűjtődobozban is.

A jótékonysági kezdeményezés pénzadománnyal is támogatható az alábbi számlaszámon: GRÁNIT Bank Zrt. 12100011-10545117. (A közlemény rovatba kérjük beírni: Varázsceruza.) Az összegyűlt összegből további színes ceruzákat vásárolunk az Értelmi Fogyatékossággal Élők és Segítőik Országos Érdekvédelmi Szövetsége számára.  

Ruttkay Rékával, a Civilút Alapítvány kuratóriumának elnökével beszélgettünk az akcióról az Érd FM 101.3-on:


 

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email