22_03_29_erdmost_nincskep

Minden héten egy földrész

22_03_29_erdmost_nincskep

Minden héten egy földrész

Az állatvilágtól kezdve az öltözködési szokásokon át a kézműves hagyományokig: sokféle szempontból megismerkedhetnek a gyerekek a hét kontinens népeinek kultúrájával a nyári városi napközis táborban. A részletekről Bereiné Petrik Mária beszélt az Érd FM 101.3-on.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Az utolsó héten pedig Magyarország lesz az ismerkedés tárgya és központja. A turnusok különböző témáiba meghívott előadók, szakemberek fogják bevezetni a gyerekeket. Lesz még persze sok-sok kézműveskedés és sport is.

Mint korábban írtuk, idén két új helyszínen: a Földrajzi Múzeum kertjében és a Bolyai János Általános Iskolában fogják megszervezni a tábort június 29. és augusztus 14. között. Egy turnusban 60 gyermeket tudnak táboroztatni az egészségügyi előírások feltételeit betartva. Egy hét 10.000 Ft-ba kerül az érdi lakosok számára, de a hátrányos helyzetű családok gyermekei már 5710 forintért is jelentkezhetnek rá. A táborban csak az 1. osztályt már elvégzett gyermekek vehetnek részt.

„A legutolsó pillanatban derült ki, hogy egyáltalán lehet-e táborokat szervezni, ami nagyon-nagyon megnehezítette a programnak a kialakítását. Nagy munkát jelentett a kollégáim számára, hogy valóban időben mindent összeállítsunk, de bátran jelenthetem: mindennel kész vagyunk,” nyilatkozta Bereiné Petrik Mária, a Szociális Gondozó Központ Család- és Gyermekjóléti Központjának vezetője az Érd FM 101.3-nak.

A jelentkezéssel kapcsolatos részletes információkat előző cikkünkben olvashatja.


 

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email