22_03_29_erdmost_nincskep

Meleg ebéd, összefogással

22_03_29_erdmost_nincskep

Meleg ebéd, összefogással

A hagyományokhoz híven karácsony előtt ismét ételt osztott a rászorulóknak az Érdi Fidesz az Összefogás székházában. Az esős idő ellenére sokan eljöttek egy kis meleg ebédért, amit a székház udvarában szolgáltak fel nekik. A hangulatról idén is a Tranzit zenekar gondoskodott.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

13 éve tartó hagyományt folytat az Érdi Fidesz a december 23-ai ételosztás megszervezésével. Minden évben várják a rászorulókat az Összefogás székháznál, a képviselők és bizottsági tagok adják össze a pénzt a melegételre.

– Sertéspörkölttel, burgonyával, kenyérrel, forró teával, bejglivel és szaloncukorral vártuk a rászorulókat az ételosztáson, ezúttal az Összefogás székház kertjében, sátrak alatt fogadtuk az embereket, az időjárás ugyanis nem volt kegyes hozzánk. Idén meleg ruhát is hoztunk, ezekből is tudnak válogatni a vendégeink – emelte ki tudósítónknak Antunovits Antal képviselő, az ételosztás szervezője.

A képviselők és bizottsági tagok mellett az Érdi Fidelitas tagjai és önkéntesek is segítették az ételek megfőzését, kiosztását. Felajánlásokból 30-40 kg kenyeret is tudtak adni a rászorulóknak, Romics Ervin érdi gazdálkodó jóvoltából pedig almát is osztottak. 

– Az Összefogás épületében összefogással valósul meg ez az ételosztás minden évben – hangsúlyozta Antunovits Antal, aki azt is hozzátette, hogy idén is karácsonyi dalokkal kedveskedtek a vendégeknek, a Tranzit zenekar biztosította az élőzenét.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email