22_03_29_erdmost_nincskep

Márciusban a Hóangyal Alapítványt támogatja a Civil Licit

22_03_29_erdmost_nincskep

Márciusban a Hóangyal Alapítványt támogatja a Civil Licit

295 350 forint gyűlt össze a Civil Liciten februárban az Érd és Térsége Mentőszolgálatáért Alapítvány javára, amely a befolyt összeget eszközfejlesztésre fordítja. Márciusban a Hóangyal Alapítványon keresztül támogathatjuk a Móra Ferenc Általános Iskolát és diákjait.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Átlag feletti eredményt hozott a február a Civil Licit Érd csoportban, hiszen összesen 295 350 forintot sikerült gyűjteni az Érd és Térsége Mentőszolgálatáért Alapítvány javára. A mentők megsegítéséhez a civilek mellett ismert emberek is csatlakoztak. A Civil Licit társalapítója, Martin Norbert szerint így nem véletlen, hogy átlag feletti hónapot zártak.

Martin Norbert az ÉrdMost.hu-nak beszámolt róla, márciusban a Móra Ferenc Általános Iskola és Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézmény alapítványa, a Hóangyal Alapítvány a kedvezményezett.

Mint az alapító tag elmondta, az iskola két célt fogalmazott meg, elsődlegesen azt, hogy megújítsák az intézmény informatikai eszközparkját, másodsorban pedig azt, hogy tartós élelmiszerekkel, fatüzelővel támogassák a Mórába járó diákok családjait.

Kitért rá, a Civil Licit adminisztrátorai is aktivizálják magukat és az árverésből befolyó összegek mellett igyekeznek megkeresni számítástechnikai vállalkozókat, hogy fel tudnának-e ajánlani eszközöket az iskolának, emellett a tartós élelmiszerek beszerzéséhez felveszik a kapcsolatot nagyáruházakkal, hogy ugyancsak a családokat segítsék az áruházaktól kapott élelmiszercsomagokkal.

A Civil Licit Érd csoporthoz ide kattintva csatlakozhat!

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email