22_03_29_erdmost_nincskep

Lecserélik a tornaterem padlóját a Bolyaiban

22_03_29_erdmost_nincskep

Lecserélik a tornaterem padlóját a Bolyaiban

Az Érdligeti Általános Iskola Túr utcai intézményének tornaterme után a Bolyai János Általános Iskola tornaterme is megújul – köszönhetően a Delta Röplabda Sportegyesületnek. Az Emma utcai létesítmény új sportpadlót kap, így több ezer gyermek sportolhat ideális körülmények között.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Ráfért a felújítás a Bolyai János Általános Iskola tornatermére, hiszen a létesítmény alapjait 30 évvel ezelőtt tették le. A Deltának köszönhetően összesen 17 millió forintból kap új sportpadlót a tornaterem.

A Delta RSE Érd tavaly az Érdligeti Általános Iskola Túr utcai intézményének tornatermét újította fel, itt azonban nem állt meg, s másik edzéshelyszínét, a Bolyait is felújítja, hiszen ezekben a napokban szedték fel az eddigi padlót, amelynek helyére a jövő hét folyamán teszik le az újat, majd festik fel a pályákat.

A 17 milliós beruházáshoz tartozó ötmillió forintos önrészt a Delta RSE Érd és a Bolyai János Általános Iskola alapítványa adta.

Dömötör László, a Delta RSE Érd elnöke az ÉrdMost.hu-nak elmondta, terveik szerint már augusztusban elkezdődhetnek az edzések a Bolyaiban, ahol az U11-es és U13-as korosztályok versenyeztetéséhez három kisebb pályát, míg a nagyobbaknak egy centerpályát festenek majd fel.

Az egyesület tervei szerint az U11-esek és U13-asok tornái mellett az U15-ös, U17-es és U19-es csapatok is játszhatnak mérkőzést az iskolában, az NB II-es együttes viszont továbbra is a Vörösmarty Mihály Gimnáziumban készül.

A Bolyaiban a Delta mellett a Masters SE és az Érdi Kyokushin Karate SE sportolói edzenek, így az iskola tanulóival egyetemben ők is új környezetbe térhetnek vissza.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email