22_03_29_erdmost_nincskep

Habár több a tábor, egy a szív!

22_03_29_erdmost_nincskep

Habár több a tábor, egy a szív!

Idén is csatlakozott az Orange Dragons Szurkolói Klub a Szelíd Motorosok országos akciójához, és a Győri ETO szurkolóival, a Green Thunderrel közösen plüssjátékokat gyűjtöttek A szívbeteg gyermekek védelmében Alapítvány, valamint a dr. Romics László Egészségügyi Központ számára. A szerdai meccs előtt több zsáknyi játék gyűlt össze a nemes ügy érdekében. VIDEÓVAL FRISSÍTVE

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Második alkalommal szervezett plüssjáték-gyűjtést az Orange Dragons, hogy megszépítsék a beteg gyermekek lábadozásának idejét a Gottsegen György Országos Kardiológiai Intézet Gyermekszív Központjában, és jutott a plüssökből a dr. Romics László Egészségügyi Központ gyermekpáciensei részére is.

Az Érd-Győri Audi ETO KC női magyar bajnoki kézilabda mérkőzés előtt tucatszámra hozták az akcióra felajánlott plüssöket kicsi és nagy ÉRD-szurkolók, amatőr és profi kézisek. Sorra teltek meg a zsákok, amelyeken nemcsak egy jól kitalált mondatként szerepelt a „Habár több a tábor, 1 a szív!”, hiszen az akcióhoz örömmel csatlakozott a Győri ETO szurkolótábora, a Green Thunder is, akik Győrből hozták magukkal a beteg gyermekek javára felajánlott plüssöket. 

T. Mészáros András polgármester is plüssmackóval érkezett:

– Egy érdi plüssmackót hoztam, amit a gyermeknapon szoktunk odaajándékozni a kicsiknek itt, Érden, de szerintem bármilyen játék is legyen, ilyenkor mindegyik jó ajándék lehet, hiszen akár a mentőautókban, akár a kórházakban, akár a rendelőkben, biztos, hogy jó társaik lesznek a beteg gyermekeknek – mondta el a polgármester, aki hozzátette, örül, hogy a győriek is csatlakoztak a kezdeményezéshez.

Szijártóné Somogyi Mónika, az Érdligeti Általános Iskola igazgatóhelyettese egy nagy zsák plüssel érkezett. Megtudtuk tőle, hogy az iskola tanulói, de még „külsősök” is nagyon lelkesen csatlakoztak az akcióhoz.

-Reméljük, ha a gyermekek hozzá tudnak bújni egy-egy ilyen pihe-puha plüssmackóhoz, akkor az kicsit megnyugtatja őket ott, bent a kórházban – tette hozzá. 

Az ötletgazda Stefán Zoltán és Endrész Csaba (Orange Dragons) is azt emelik ki, hogy meg kell szépíteni a gyermekek lábadozási idejét a kórházakban. 

– Másodjára gyűjtünk plüssöket, tavaly a mentőszolgálat kapta meg az ajándékokat, most egy gyermek szívsebészeti klinika és a Romics kapja majd meg. Nem számoltuk, nem is tudtuk volna megszámolni, hogy mennyi gyűlt össze itt ebben a rengeteg zsákban, de nem is ez a lényeg, hanem az, hogy most mindenki összefogott egy közös, nemes ügy érdekében – mondták el az akciót szervező Orange Dragons Klub vezetői.

 

 

További cikkeink

További cikkeink

A Szociális Gondozó Központ Idősek Otthona pályázatot hirdet Közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében ügyviteli munkatárs
A Szociális Gondozó Központ Hajléktalanellátás Szervezeti Egysége pályázatot hirdet közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében segítő

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email