22_03_29_erdmost_nincskep

Csatornaügy: bejelentés, feljelentés az Érdi Fidesztől a rendőrségnek

22_03_29_erdmost_nincskep

Csatornaügy: bejelentés, feljelentés az Érdi Fidesztől a rendőrségnek

„Szeretnénk átadni egy bejelentést, feljelentést a csatornázási ügyekkel kapcsolatosan” – mondta az Érdi Rendőrkapitányság előtt tartott sajtótájékoztatóján az Érdi Fidesz elnöke.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A sajtótájékoztatón T. Mészáros András hangsúlyozta, elkészítették azt az anyagot, amivel feljelentik az elmúlt évek egyik sikeres projektjét, a csatornázást. Hozzátette, szerinte olyan emberek akarják tönkretenni a csatorna sikerét, akik már tíz hónapja vezetik a várost, de ezért a városért még semmit nem tettek. „A csalással megnyert választás után tíz hónapja mást nem csinálnak, mint rombolják, ami az előző tíz esztendőben készült” – jelentette ki T. Mészáros, aki azt üzente, hogy Érdre kell hozni évi tízmilliárd forintot, melyet út- és járdaépítésre, óvodára, bölcsődére, csatornázásra kell költeni.

Simó Károly, a Fidesz-KDNP-Összefogás frakcióvezetője elmondta, azt szeretnék, hogy a város életében fontos beruházás végére kerüljön pont. Simó szerint az érdi baloldal 2017 óta egy hazugságkampányt folytatott, arra apellálva, hogy minden ember szeretne minél kevesebbet fizetni.

Simó szerint Csőzik László olyan kijelentésekre ragadtatta magát, melyet egy jogvégzett ember, egy önkormányzati képviselő – akinek elvileg benne kellett volna lennie a döntéshozatalban –nem tehetett volna meg.

„Az elmúlt önkormányzati választási kampányban sokan, tizenkétezren bedőltek ennek a hazugságnak” – jelentette ki a frakcióvezető.

„Ha Csőzik László azt állítja, hogy ennél a beruházásnál bűncselekmények történtek – a sajtónyilatkozatában ezt állította – mi mindezeket kigyűjtöttük, dokumentáltuk, mellétettük mindazt a dokumentációt, ami nyilvános és elérhető mindenki számára, aki a közgyűlési munkát tudja követni és bejelentést teszünk a rendőrségen. Arra kérjük a rendőrséget, vizsgálja ki és ha bűncselekmény gyanúját felveti, akkor indítsa meg a megfelelő eljárásokat” – fogalmazott immár Simó Károly.

A teljes tájékoztató itt nézhető meg. Csőzik László korábbi nyilatkozata pedig itt. 

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email