22_03_29_erdmost_nincskep

Foci: több mint tucat gólt rámolt az Érdi VSE

22_03_29_erdmost_nincskep

Foci: több mint tucat gólt rámolt az Érdi VSE

Hamar megszerezte a vezetést, de 1–0 után relatív hosszú ideig nem talált be a Bács-Kiskun megyei első osztályban szereplő Kerekegyházi SE elleni hazai edzőmeccsén az Érdi VSE. Fél óra játék után azonban megnyílt a gólcsap, amely tizenháromig el sem záródott.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Első hazai edzőmeccsét vívta a megye egyes Kerekegyházi SE ellen az NB III-as Érdi VSE. Limperger Zsolt csapata a ceglédi edzőmeccshez hasonlóan három védővel állt fel.

A mérkőzés első helyzete ugyan a vendégek előtt adódott, de a vezetést az érdiek szerezték meg Popov Patrik révén. Az első gól után futószalagon jöttek a hazai lehetőségek, de az előnyt csak a 33. percben sikerült megduplázni Kollega Krisztián révén. A következő két percben Farkas Bálint és Popov Patrik is betalált (4–0). A szünet előtt Csiszár Zoltán helyére a támadó Molnár Bence érkezett. A félidei négygólos érdi előny után a második játékrészt is ott kezdték a hazaiak, ahol az elsőt abbahagyták.

Ennek az etapnak a góljai sorát Koós Gábor nyitotta, Popov Patrik folytatta, aki egymás után kétszer is betalált. 7–0 után összes cseréjét pályára küldte Limperger Zsolt, Fügedi Ákos, Barizs Martin, Földesi Dominik, Kertész Bence, Pintér Olivér és Csala Dávid is beállt.

Ekkor még fel kellett venniük a meccs ritmusát a fiataloknak, de amint ez megtörtént, ők is folytatták a gólgyártást. Kollega Krisztián gólja után pedig három az egy ellen vezettek támadást, melyet Kertész Bence egy remekbeszabott kapufás góllal fejezett be.

Popov Patrik sem állt le, a 67. és a 71. percben is betalált, majd még Pintér Olivér is eredményes volt. A 13–0-s érdi győzelmet egymaga hetedik góljával állította be Popov Patrik.

Felkészülési mérkőzés
Érdi VSE–Kerekegyházi SE (megyei I. o.) 13–0 (4–0)
Érdi VSE: Kertész F. – Honti, Bozsoki, Csiszár – Fürjes, Kalmár, Farkas B., Koós, Varga T. – Popov, Kollega
Csereként pályára léptek: Molnár B. (40. perc), Borek (a szünetben), Fügedi, Barizs, Földesi, Kertész B., Pintér O., Csala (mind az 55. percben)
Vezetőedző: Limperger Zsolt
Gól: Popov (8., 36., 51. p., 60. p., 67. p., 71., 90. p.), Kollega (34., 62. p.), Farkas B. (37. p.), Koós (50. p.), Kertész B. (65. p.), Pintér O. (78. p.)

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email