22_03_29_erdmost_nincskep

Hűvös húsvétunk lesz

22_03_29_erdmost_nincskep

Hűvös húsvétunk lesz

Nagypénteken hidegfront érkezik a Kárpát-medencébe, amely miatt a húsvéti hosszú hétvégére lehűl a levegő, néhol eső, zivatar várható – írja országos középtávú előrejelzésében az Országos Meteorológiai Szolgálat.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

ÁPRILIS 15., PÉNTEK

Délelőtt északon felhősebb, az ország déli felében fátyolfelhős-napos idő várható. Délután északon már kisüthet a nap. Eső, zápor elsősorban a Dunántúlon és északkeleten fordulhat elő, nyugaton néhány zivatar is kialakulhat.

Nagy területen megélénkül a szél, átmenetileg, helyenként meg is erősödik. A legalacsonyabb hőmérséklet 0 és plusz 11 fok között alakul, délen, délkeleten lesz hűvösebb, északnyugaton pedig enyhébb a hajnal. A legmagasabb hőmérséklet 16 és 24 fok között valószínű, északon lesz hűvösebb, délkeleten melegebb.

ÁPRILIS 16., SZOMBAT

Szórványosan záporok várhatók, nagyobb eséllyel az ország keleti felén-kétharmadán. Sokfelé megerősödik, helyenként viharossá fokozódik a szél is. A minimumok plusz 3 és 8, a maximumok 10 és 18 fok között várhatók.

ÁRPILIS 17., VASÁRNAP

Hajnalban jellemzően mínusz 2 és plusz 5 fok között alakulnak az értékek, de a fagyzugokban akár mínusz 5 fok is lehet. Délután többnyire 10-14 fokig melegszik a levegő.

ÁPRILIS 18., HÉTFŐ

A minimumhőmérséklet többnyire mínusz 2 és plusz 3 között valószínű, de a fagyzugokban hidegebb is lehet. A maximumhőmérséklet általában 9 és 14 fok között alakul – olvasható az előrejelzésben.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email