hazassag_hete_2022_fb_kep

Keresztek nyomában

hazassag_hete_2022_fb_kep

Keresztek nyomában

Több programmal is készült a Házasság hetére az Ága-Boga Nagycsaládosok Érdi Egyesülete. A csak tagcsaládjaiknak szóló rendezvények mellett vasárnap egy mindenki számára nyitott kirándulást is tartanak, amelyen Ófalu nevezetességeivel ismerkedhetünk meg.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Tizenötödik alkalommal rendezik meg idén a Házasság hete országos rendezvénysorozatot, ami  február 13-tól 20-ig tart. Az Ága-Boga Nagycsaládosok Érdi Egyesülete is minden esztendőben csatlakozik a programhoz, mert fontosnak tartják, hogy a szülők szánjanak egymásra minőségi időt.

Mint Bogatin Attila elnöktől megtudtuk, az országos programokon kívül több helyi lehetőséget is kínálnak tagcsaládjaiknak.

– Sok online is követhető előadás, program van az idén azoknak, akik nem szeretnének kimozdulni, vagy pici gyermeket nevelnek. Emellett nagy igény van a kikapcsolódásra is, arra, hogy a szülők együtt lehessenek. Ahol három, négy, öt gyermek van, ott ez azért van így, mert a szülők párkapcsolata rendben van. Nyilván vannak időszakok, amikor ez sérül, háttérbe szorul, de alapvetően mégis jól működnek. De ehhez kellenek a közös, csak a házaspárt érintő élmények is – hangsúlyozta Bogatin Attila.

Az Ága-Boga szervezett társasjátékestet, illetve társastáncot a héten a tagcsaládok házaspárjainak, akik érdi, illetve környékbeli szolgáltatóknál nagycsaládos kártyával  különféle kedvezményeket vehetnek igénybe (van, ahol ingyen kávéval is meglepik a házaspárokat).

Ahogy az már hagyomány,az Ága-Boga idén is megtartja a Házasság hete záróestjét a Magyar Földrajzi Múzeumban, ahol bemutatkozik az Érdi Kamarazenekar, köszöntik a kerek évfordulós házaspárokat (idén két 35, egy 15 és egy 25 éves házassági évfordulót ünnepelnek), lesz játékos vetélkedő és borkóstoló is.

Ez a szombati program regisztrációhoz kötött, és csak a tagcsaládok vehetnek részt rajta, de lesz egy olyan rendezvényük is, amire nemcsak házaspárokat, és nemcsak tagcsaládokat, hanem minden érdeklődőt várnak: Süle Zsolt vezet végig Ófalun, a keresztek nyomában. A séta február 20-án, 14 órakor kezdődik, a találkozó Minarethez közeli kápolnánál lesz.

– Tavaly elindítottuk Érdikum-programunkat: fontosnak tartjuk, hogy a gyerekek és a szülők egyre jobban megismerjék lakóhelyük értékeit. Minden rendezvényünkre szeretnénk meghívni egy Érdikumot (ezért is jön estünkre a Kamarazenekar), másrészt felkeressük a különleges helyszíneket. Ehhez illeszkedik ez a kirándulás is – zárta szavait Bogatin Attila.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email