22_03_29_erdmost_nincskep

Miniguru a Parkvárosi Parádén

22_03_29_erdmost_nincskep

Miniguru a Parkvárosi Parádén

Augusztus 20-án a Fundoklia téren rendezik meg a Parkvárosi Parádét. Az ÉrdFm 101.3 munkatársai Gajdán Éva Cintia, miniguruval beszélgettek a Bundáskenyér című reggeli műsorban, aki izgalmas programokkal várja majd a gyermekeket.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A Bóbita játszótér mögötti parkban fantasztikus gyermekprogramokkal várja majd az érdeklődőket Gajdán Éva Cintia, miniguru.  A beszélgetés során fény derült a miniguru szolgáltatás részleteire, Gajdán Éva Cintia szerint óriási igény van például arra, hogy akár több napra is rábízzanak egy szitterre egy gyermeket, hogy a szülők pihenhessenek, hiszen szülőnek lenni borzasztó fárasztó és 24 órás figyelmet igényel. Persze ahhoz, hogy ez jól működjön, szükséges, hogy előtte 4-5 alkalommal már találkozzon a gyermekkel az illető, hiszen senkinek sem könnyű egy idegennel együtt lenni.

Ami a Parkvárosi Parádé programját illeti, arcfestés és csillámtetoválás várja a legkisebbeket, de lesz gyerek disco és körjátékok is színesítik majd a programot. Gajdán Éva Cintia a szülőknek is készül egy előadással, amivel igyekszik megkönnyíteni a szülők feladatát, például, hogy a tanulási nehézségek, illetve akadályok leküzdéséhez is igyekszik majd segítséget nyújtani.

 

Hallgassák meg a teljes beszélgetést Gajdán Éva Cintia, miniguruval!


 

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email