22_03_29_erdmost_nincskep

Pedagógusokat díjaztak Budaörsön

22_03_29_erdmost_nincskep

Pedagógusokat díjaztak Budaörsön

A közoktatásért folytatott kiemelkedő szakmai tevékenysége elismeréseként Szakály Mátyás Pedagógus Díjban részesítette László Gábornét, a Zippel-Zappel Német Nemzetiségi Óvoda vezetőjét és Árendás Pétert, az Illyés Gyula Gimnázium igazgatóját.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Budaörs város honlapja kiemelte, már 1993 óta adja át a város képviselő-testülete a közoktatásért folytatott kiemelkedő szakmai tevékenység megbecsüléseként a Szakály Mátyás Pedagógus Emlékérmet. A díjat az a Budaörsért kiemelkedő tevékenységet végző pedagógusok életművükért kaphatják, vagy azok a pedagógusok, akik magas színvonalon folytatnak nevelő-oktató munkát és az óvoda, iskola sajátos arculatának meghatározó egyéniségei, példamutató magatartást tanusítanak és legalább 10 éves a budaörsi nevelési-oktatási intézményben neveltek, tanítottak, oktattak.

Az Emlékérem mellé díszoklevél jár, valamint az adományozottat a mindenkori minimálbér ötszöröse illeti meg. Minden díjazott egy Budaörs címerrel díszített karórát is kap.

Idén a Budaörsi Zippel-Zappel óvoda vezetője, László Gáborné és az Illyés Gyula Gimnázium igazgatója, Árendás Péter kapták meg az elismerést, akiket a város honlapján hosszasan méltatnak is.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email