osz_boldogsag_nap

Sok izgalmat nem okoz az időjárás

osz_boldogsag_nap

Sok izgalmat nem okoz az időjárás

Kellemes őszi idő és egy kis eső is vár ránk az előttünk álló napokban.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Hétfőn naposabb és felhősebb tájakkal és időszakokkal is találkozhatunk, viszont napközben számottevő csapadék sehol sem várható. Az esti órákban északnyugat felől helyenként már kialakulhat kisebb eső – írja az Időkép. Nyugaton, északon és északkeleten élénk lesz a szél. Hajnalban 1 és 11 fok között alakul a legalacsonyabb hőmérséklet, délutánra pedig 14 és 19 fok közé melegszik a levegő.

Kedden mindenhol számíthatunk hosszabb-rövidebb napos időszakokra, de elsősorban északkeleten kisebb eső, zápor is kialakulhat. Sokfelé élénk, helyenként erős lesz az északi, északnyugati szél. A csúcshőmérséklet 14 és 22 fok között alakul, északkeleten lesz hűvösebb az idő.

Szerdán sok napsütésre, csapadékmentes időre számíthatunk. Északnyugaton erős lehet a délkeleti szél. A hűvös, helyenként hideg hajnalt követően délután 13-17 fokot mutathatnak a hőmérők. Csütörtökön már több felhő lesz az égen, de csak néhol alakulhat ki kisebb eső. Sokfelé élénk, helyenként erős lesz a keleti, délkeleti szél. A legmagasabb hőmérséklet 14 és 21 fok között alakul.

Orvosmeteorológia

A hazánkat érintő hidegfront egyre távolodik, de a hatását továbbra is érezhetik az arra érzékenyek, elsősorban fejfájás és görcsös panaszok jeletkezhetnek, de keringési- és vérnyomásproblémák is előfordulhatnak. A helyenként előforduló erős szél, fokozhatja a fejfájásos panaszokat, illetve türelmetlenséget, nyugtalanságot, ingerlékenységet is kiválthat.

A hűvös, hideg hajnali órákban felerősödhetnek a kopásos jellegű ízületi panaszok, valamint nagy lesz a megfázásveszély, ezért ajánlott a réteges öltözet.

fotó: freepik.com

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email