napsutes_tavaszias_idojaras

Kis időre visszakapjuk a napsütést

napsutes_tavaszias_idojaras

Kis időre visszakapjuk a napsütést

Szerdán délután akár 20 fok fölé emelkedhet a hőmérséklet.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A HungaroMet szerint kelet felé halad a frontfelhőzet és a gyengülő csapadékzóna, amely mögött délnyugat felől csökken a felhőzet, kisüt a nap. Ezt követően gomolyfelhők képződnek, amelyekből néhol kialakulhat zápor, egy-egy zivatar sem kizárt. Délután, késő délután keleten is felszakadozik, csökken a felhőzet.

A déli, délnyugati szél többfelé élénk, helyenként erős lesz. A legmagasabb nappali hőmérséklet általában 19 és 25 fok között valószínű, inkább csak helyenként lehet ennél kissé hűvösebb. Késő este 13 és 18 fok között alakul a hőmérséklet.

Országos előrejelzés szerda estétől csütörtök reggelig

Nagyrészt derült vagy fátyolfelhős idő várható, de keleten, északkeleten lehetnek felhős körzetek, foltokban köd képződik. A záporok megszűnése után legfeljebb elvétve lehet gyenge eső. A déli, délnyugati szél a Dunántúlon egyre inkább feltámad, a nyugati, északnyugati részeken viharos széllökések is várhatók.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 13 és 18 között várható, de a szélvédettebb északkeleti tájakon ennél kissé hidegebb is lehet.

Orvosmeteorológia

Gyengülő hidegfront éri el térségünket, amely jelentős változás nem okoz időjárásunkban. Főleg a fokozottan érzékenyek körében előfordulhatnak panaszok: fejfájás, koncentrálási nehézség, vérnyomás-ingadozás.

fotó: freepik.com

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email