marc15dijakCZB

Augusztus 31-ig várják a javaslatokat a városi kitüntetésekre

marc15dijakCZB

Augusztus 31-ig várják a javaslatokat a városi kitüntetésekre

Több elismerésre is tehetünk javaslatot.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Legközelebb október 23-án osztják ki a városi díjakat. Az alábbi elismerésekre tehetünk javaslatot augusztus 31-ig, az alábbi e-mailcímen: dij@erd.hu

Érd Város Életmű Díja annak adományozható, akinek több évtizeden át végzett kimagasló közösségi, tudományos, művészeti, kulturális életműve, valamint egyéb területen végzett tevékenysége példaként állítható a város közössége elé.

Az Érd Város Közéletéért elismerés azoknak a civil szervezeteknek és személyeknek adományozható, akik a legtöbbet teszik Érd lakosságáért, a város kulturális, történelmi és egyéb értékeinek megóvásáért. Az elismerés adományozható továbbá azoknak, akik a társadalmi, közösségi élet építésében, működtetésében kiemelkedő eredményeket érnek el, tevékenységükkel hozzájárulnak a város pozitív arculatának kialakításához.

Érd Város Szociális Munkájáért Díj adományozható a város szociális ellátása érdekében végzett példaértékű munkát, valamint az elesettek gondozásában kifejtett kiemelkedő tevékenységet végző személyek, közösségek részére.

Az Év Családja Díj annak az Érden élő családnak adományozható, amelynek tagjai mindennapi életükkel, munkálkodásukkal, gyermekeik nevelésével, taníttatásával, családtagjaik gondozásával, közéleti szerepvállalásukkal is példaként állíthatók a város közössége elé.

A díjazottak személyére bárki javaslatot tehet, aki a javasolt személy tevékenységét közvetlenül ismeri. A javaslatot rövid indoklással, az illető evékenységét összefoglalva, a javaslattevő nevét és elérhetőségét feltüntetve, írásban kell megtenni.

A díjak adományozására Érd Megyei Jogú Város Önkormányzata által adományozható díjakról és kitüntetésekről szóló 7/2017. (II.27.) önkormányzati rendelet vonatkozó előírásai az irányadók.

Fotó: ÉrdMost archív/Czere Bálint

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email