felhos_borongos_ido

Borús, felhős új hétre számíthatunk

felhos_borongos_ido

Borús, felhős új hétre számíthatunk

Napokon át velünk maradnak a felhők, helyenként szitáló köd várható.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Érdemes kihasználnunk a napsütéses vasárnap délutánt, hiszen a jövő héten tartósan felhős marad az ég felettünk – legalábbis ez derül ki a Hungaromet aktuális előrejelzéséből. A meteorológiai szolgálat szerint jelenleg csak az északnyugati határ mentén lehetnek tartósabban felhős, párás zónák, és akár 24 fok körül is alakulhat a hőmérséklet.

A hétfő hajnali, reggeli órákra viszont többfelé párássá válik a levegő; nagyobb területen fokozatosan terjeszkedő rétegfelhőzetre is számíthatnunk, 5-12 fok közötti hőmérséklettel.  Mint a lenti prognózison is látható, Érdet sem kerülik el majd a felhők.

előrejelzés hungaromet

A derült tájakon helyenként köd  is várható, néhol enyhe szitálással. Több napsütésre csak a kissé szelesebb – elsősorban északkeleti – tájakon van kilátás. Hétfőn a legmagasabb nappali hőmérséklet a tartósabban felhős, ködös részeken általában 14 és 17, míg a naposabb részeken nagyrészt 18, 21 fok között valószínűsíthető.

Ez a felhős-borús időjárás lényegében országszerte végigkíséri a jövő hetet. A hőmérséklet az előrejelzés szerint azonban éjszaka sem esik 5 fok alá, napközben pedig akár elérheti a 20 fokot is, főként a hét második felében.

Címlapkép: freepik.com - képünk illusztráció! Belső kép: met.hu

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email