hulladek_gardos_attila

Leszámolnak a hulladékkal a Fraknói utcában

hulladek_gardos_attila

Leszámolnak a hulladékkal a Fraknói utcában

Október 26-án, szombaton 15 órától közösségi hulladékgyűjtésre várják az érdieket.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Tetlák Örs és Sándor Zoltán önkormányzati képviselők szervezésében közösségi hulladékgyűjtést tartanak, amelynek keretében október 26-án, szombaton 15 órától indulnak a résztvevők a Fraknói utca és a Visegrádi utcák találkozásától, hogy megtisztítsák a környéket. Az akcióhoz bárki csatlakozhat, aki szívügyének érzi a környezetvédelmet, vagy csak egyszerűen tenni akar az adott környezet tisztaságért.

„Zsákokat biztosítunk, illetve az összegyűjtött szemét elszállításáról a mennyiség függvényében gondoskodunk. Kesztyűt és igény szerinti szemétszedő eszközöket (gereblye, „csipegető”, stb.) viszont kérjük, hogy mindenki hozzon magával”

– írják a közösségi program Facebook-eseményében.

A munkaterület a Fraknói utca, Csúcs utca és a Fundoklia „bejárata” közötti szakaszát jelenti, amelyet számtalan alkalommal megtisztítottak már, ezért az esemény célja az is, hogy a szemét újratermelődésének megakadályozására tartós megoldást találjanak.

A szombati hulladékgyűjtési akció körülbelül két órát tart majd. Ha a kezdésig bármilyen kérdés felmerülne az érdeklődők részéről, azzal a szervező képviselőkhöz lehet fordulni, akik állanak a lakosság rendelkezésére:

  • Tetlák Örs – 06-70/479-3848
  • Sándor Zoltán – 06-30/708-4906

fotó: ÉrdMost archív / illusztráció

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email