Érdi VSE foci

Hiába vezetett, kikapott az Érdi VSE futballcsapata

Érdi VSE foci

Hiába vezetett, kikapott az Érdi VSE futballcsapata

Az NB III-as bajnokság legutóbbi játéknapján a vendég győriek örülhettek.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Újabb hazai mérkőzést vívott meg az Érdi VSE labdarúgócsapata az NB III-as pontvadászat Észak-Nyugati csoportjában. A 12. fordulóban az ETO Akadémia látogatott a Novák Ferenc Érdi Sportközpontba.

A házigazda jól és ami ennél is fontosabb, eredményesen kezdte a bajnoki párharcot, ugyanis tíz perc elteltével megszerezte a vezetést Suszter László Márk jóvoltából. Rétfalvi Zsombor passzából másodjára sikerült bevennie a hazai játékosnak a kisalföldi kaput. Az első félidőben nem született több gól, de a helyzetek alapján az Érdi VSE több találattal is elléphetett volna riválisától.

A második játékrészben a vendéglátó előnyének megduplázása helyett egyenlítettek a vendégek. Az 56. percben Mascoe Lawrenzo Nathaniel fejjel vette be Tóth Gábor kapuját. Ezután ismét egy fejes okozta a hazaiak vesztét. A 61. percben Deákovits bólintott a léc alá, az ETO Akadémia pedig fordított és már 2-1-re vezetett. A kegyelemdöfést is Deákovits Richárd adta meg, aki a 72. percben is gólt szerzett, ezúttal lábbal. 3-1 után az Érdi VSE még szépített: a 93. percben Gyurácz Bálint talált be a kapuba, de a 3-2-es vereséggel így is pont nélkül maradt saját szurkolói előtt az Érdi VSE. A két csapat helyet cserélt a tabellán, az ETO negyedik, az Érd ötödik a játéknapot követően.

Férfi labdarúgó NB III Észak-Nyugati csoport, 12. forduló
Érdi VSE – ETO Akadémia 2-3 (1-0)
Gólok: Suszter 10., Gyurácz 93., illetve Mascoe 56., Deákovits 61., 72.

Az Érdi VSE legközelebb október 26-án 13 órától a Mosonmagyaróvár ellen, idegenben lép pályára a harmadosztályú bajnokságban.

Fotó: Balogh István

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email