Steigervald Krisztián előadása

Steigervald Krisztián generációkutató vendégeskedett az Érdi Jégcsarnokban

Steigervald Krisztián előadása

Steigervald Krisztián generációkutató vendégeskedett az Érdi Jégcsarnokban

Ez volt a szülőknek szóló ismeretterjesztő programsorozat második rendezvénye.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A Kárpáti Farkasok számára kiemelten fontos, hogy elősegítsék a sportolók, a szülők és az edzők közötti hatékony együttműködést és a jól működő kommunikációt, a közös siker érdekében. Ezért hívták életre szülői ismeretterjesztő programsorozatukat, melynek első előadásán, még júniusban Dr. Géczi Gábor, a Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem professzora beszélt a Hosszú Távú Sportoló Fejlesztési Programról.

Nagy figyelem kísérte az előadást a hokis szülők részéről

A sorozat második, őszi eseményén Steigervald Krisztián generációkutató vendégeskedett az Érdi Jégcsarnokban, aki a közel százfős szülői közösségnek mesélt a generációk közötti különbségekről, a jelenkor nehézségeiről, a digitális világ kihívásairól, elvárásokról, megoldandó feladatokról. Az előadó azt is kiemelte, hogy mennyire fontos a jó szülő-edző kapcsolat, illetve, hogy ha a szülői közösség jól működik, akkor ezt a mintát, jó példát a gyerekek is továbbviszik a sportba, és javulhat a csapategység a pályán és az öltözőben egyaránt.

Steigervald Krisztián generációkutató

Steigervald Krisztián egyúttal megosztott számos tanácsot, amelyek segítségével könnyebb kommunikálni, eredményes és hatékony kapcsolatot kialakítani a XXI. század fiataljaival.

Fotók: Pecsuvácz Péter

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email