241006-masters-arany-tanc

Taroltak az érdi táncosok a területi bajnokságon

241006-masters-arany-tanc

Taroltak az érdi táncosok a területi bajnokságon

A Masters SE csapatai az őszi versenyszezon első akrobatikus rock and roll megmérettetésén négy arany- és egy bronzérmet szereztek.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A soroksári sportcsarnok adott otthont az ősz első területi és kick dance bajnokságának, amelyen természetesen az érdi egyesület akrobatikus rock and roll táncosai is indultak. Kalácska-Szécsényi Vanessa edző tanítványai nagyszerűen teljesítettek, majdnem az összes kategóriában, amelyben versenyeztek, a legjobbnak bizonyultak.

A kick dance bajnokságon első helyen zárt a Reason junior kisformáció. A területi versenyen aranyéremnek örülhetett a Little Heroes juveniles és az Antigravity girls nagyformáció, valamint a Primary children kisformáció. Bronzérmes lett az Original juveniles kisformáció, a Treasure ladies dance kisformáció pedig ötödikként végzett.

„Nagyon jól szerepeltek csapataink. Valamennyien olyan eredményt értek el, amely kiemelkedő teljesítményt tükröz. Külön köszönjük a szurkolóknak a lelkesedésüket, sokat segítettek táncosainknak!”

— értékelt Kalácska-Szécsényi Vanessa edző.

A területi bajnokság eredményei: 1. hely, Little Heroes juveniles nagyformáció 1. hely, Antigravity girls nagyformáció 1. hely, Primary children kisformáció 3. hely, Original juveniles kisformáció 5. hely, Treasure ladies dance ance kisformáció

A kick dance bajnokság eredménye: 1. hely, Reason junior kisformáció

Fotó: Masters SE

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email