gene-kelly-singin-in-the-rain-e1345670678586

Esernyő nélkül el se induljanak

gene-kelly-singin-in-the-rain-e1345670678586

Esernyő nélkül el se induljanak

Csapadékos napok jönnek.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Szerda estig főleg az ország északnyugati harmadán, felén számíthatunk tartósabb esőre, záporra, arrafelé kiadós mennyiség eshet, a déli tájak és a Tiszántúl ugyanakkor estig szárazon maradhatnak – tájékoztat a HungaroMet.

Ezt követően a csapadékzóna gyengülve délkelet felé helyeződik, északnyugaton csökken a csapadékhajlam. A délkeleti szelet időnként élénk, a magasabban fekvő helyeken erős, esetleg viharos széllökések kísérhetik, késő délutántól északnyugatira fordul az áramlás. A maximum-hőmérséklet általában 13 és 20 fok között valószínű, de a tartósan csapadékos tájakon 10 fok körüli maximumok is lehetnek. Késő este 8 és 16 fok közötti értékeket mérhetnek.

Csütörtök délelőtt is borult lesz az ég, és szinte országszerte kell esőre számítani. A csapadékzóna fokozatosan visszaterjed az északnyugati tájakra is, jelentősebb mennyiség a déli óráktól kezdve hullhat. A Dunántúlon és a középső országrészben az északi szél megélénkül. A legmagasabb nappali hőmérséklet 12 és 17 fok között valószínű.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email