karpati-farkasok-jegkorong-u13

Remekeltek az érdi jégkorongozók külföldön

karpati-farkasok-jegkorong-u13

Remekeltek az érdi jégkorongozók külföldön

A Kárpáti Farkasok U10-es és U13-as csapatai cseh és lengyel tornán készültek a bajnoki rajtra.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Tucatnyi csapat vett részt a Morávia Kupán, amelyen négy nemzet: a magyar, a szlovák, a lengyel és a házigazda cseh indított csapatot, vagy csapatokat.

A Csibi József vezetőedző által irányított U10-es Kárpáti Farkasok nyolc mérkőzésen lépett jégre, Magyarsárváron. Ezek közül ötöt megnyertek az érdi gyerekek, háromszor azonban alulmaradtak. Ezzel a torna alsóházának első helyén végeztek.
Csibi József edző és tanítványai

„Elégedett vagyok. Már csak azért is, mert válogatott csapatok is részt vettek a tornán és nem sokon múlt, hogy akár a felső házban, a dobogó közelében végezzünk. Hasznos mérkőzéseket játszottunk, jó felkészülés volt a hamarosan kezdődő szezonra. Külön kiemelem a két kapusunkat, akik végig jól teljesítettek a kupán”

— értékelt Csibi József vezetőedző.

A Kárpáti Farkasok U13-as alakulata Fekecs Norbert vezetőedző vezetésével a lengyelországi Oświęcim városában szerepelt egy nemzetközi megmérettetésen. A magyar jégkorongozók hat mérkőzést játszottak, amelyek közül négyet megnyertek.

„Nem kezdtük jól a tornát. Az első meccsen hozzánk hasonló tudású volt az ellenfél, de káoszos volt a játékunk. A többi találkozón egyre jobban jégkorongoztunk, feljavult a játékunk és el kezdték betartani a gyerekek az edzői kéréseket, sikerült megvalósítani a taktikai elemeket. Összesen négy mérkőzésünk volt, amelyek közül kettőt tudtunk megnyerni. Az utolsó találkozónkon a legerősebb ellenféllel kerültünk össze, de a vereség ellenére volt olyan tíz perce a meccsnek, amikor akkora nyomás alá helyeztük, hogy nem tudott kijönni a saját harmadából. Függetlenül attól, hogy nyertünk vagy vesztettünk, minden meccsen megvoltak a helyzeteink. A passzok erőssége és a helyzetkihasználás volt az a két terület, amelyeken többet kellett volna nyújtanunk. Láttam nagyon jó egyéni teljesítményeket. Ez a torna jó volt szezonkezdésnek. Bízom benne, hogy a fejlődés folyamatos lesz az idény végéig“

— nyilatkozta Fekecs Norbert vezetőedző.

Fotók: Kárpáti Farkasok, Segesdi Zsolt

További cikkeink

További cikkeink

Sok olvasónk felháborodott, amikor a „harci kutya” kifejezést használtuk, ezért szakértőket kérdeztünk, vajon jogos-e

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email